Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete Cyber Monday deals van New Balance

29 november 2021 21:00
Onze favoriete Cyber Monday deals van New Balance

Na Black Friday komt New Balance nu ook met hoge kortingen tijdens de Cyber Monday. Zo shop je op de website van New Balance tijdens de Cyber Monday sale de leukste items voor een laag prijsje. Wij hebben onze favoriete deals voor je op een rijtje gezet.

New Balance 574

New Balance 574
Cyber Monday New Balance

Onze eerste favoriete pick, is de New Balance 574. Het klassieke model uit de jaren 80 is speciaal ontworpen voor het hardlopen en heeft een retrodesign gekregen. Op het middenpaneel is een verwisselbare N-logo te vinden. Vervang het logo met andere kleuren om de sneaker helemaal naar jouw eigen smaak te maken.

New Balance 237

New Balance 237
Cyber Monday New Balance

De New Balance 237 combineert een retrolook met moderne lijnen voor een opmerkelijk silhouet. De sneaker komt gekleed in een oranje en blauw jasje en heeft het N-logo op het middenpaneel gestikt. Daarnaast is het paartje opgebouwd uit mesh, suède en nylon. Dit zorgt ervoor dat de kicks een comfortabele pasvorm hebben.

New Balance 997H

New balance 997H
Cyber Monday New Balance

Een ander tof paartje uit de Cyber Monday Deals, is de New Balance 997H. De schoen is gemaakt van een mix van leer en mesh en de buitenzolen zijn verwerkt met een Ground Contact EVA-technologie. Dit zorgt ervoor dat de schoen erg comfortabel is. Door zijn lichte kleurenschema is de schoen makkelijk te combineren in meerdere outfits.

New Balance 373 Modern Classics

New Balance 373
Cyber Monday New Balance

De New Balance 373 Modern Classic heeft een donkere kleurenschema gekregen en heeft een upper gemaakt van mesh en suède. Het N-logo op het middenpaneel is in het zilver gezet, evenals de hieltab en merklogo op de tong.

Lifestyle Splice Hoodie

Lifestyle Splice Hoodie
Cyber Monday New Balance

Uiteraard mogen er geen hoodies ontbreken in onze favoriete deals. De Lifestyle Splice hoodie voor de kinderen heeft een gedurfde en sportieve look en is gemaakt van zachte katoenen fleece. De hoodie is aan de voorkant opgesplitst in twee kleuren met het New Balance logo in het zwart en wit gestikt.

NB Athletics Argyle Texture

NB Athletics Argyle Texture
Cyber Monday New Balance

Ook voor de dames hebben wij een stijlvolle hoodie. Het kledingstuk heeft een oversized pasvorm in een off-white kleurtje. Op de borst is het merklogo gestikt en de textuur van de hoodie is in de vorm van een diamantpatroon gezet. Combineer de hoodie met een paar bijpassende leggings voor de ultieme sportoutfit.

NB Athletics Paris Po Hoodie

NB Athletics Paris Po Hoodie
Cyber Monday New Balance

Voor de heren hebben wij de Paris Po hoodie in het zwart. Het item heeft een comfortabele pasvorm en de zachte katoenmix houd je lekker warm. Op de borst is het merklogo in het wit gestikt met eronder ‘Paris’ in het wit geschreven.

Womens Training Tote

Womens Training Tote

Een stevige tas is altijd handig, vooral tijdens het trainen. De Womens Training Tote heeft een ruime opbergblak waar jij je spullen in kwijt kunt. De tas heeft gewatteerde schouderbanden en aan de voorkant zijn nog extra zakken te vinden voor kleine objecten als pasjes en sleutels.

NB Sport Bobble

New Balance Muts

Speciaal voor de winterdagen hebben wij deze opmerkelijke muts in een lichtblauw kleurtje. Het item is gemaakt van comfortabele polyester knit en de pompom op de bovenkant geeft de muts een vrolijk detail.

Classic Backpack AOP

Cyber Monday New Balance

Een tas nodig voor school of werk? Dan hebben wij de Classic Backpack AOP. Het item is volledig in het zwart gezet met het NB logo meerdere malen erop geprint. De tas is ruim van binnen en heeft veel opbergruimte. Ook heeft de rugzak een extra inschuifvlak zodat jij al je spullen netjes kunt opbergen.

Tot zo ver onze favoriete deals uit de Cyber Monday sale van New Balance. Op de website van New Balance vind je nog een hele hoop andere toffe items die jij voor een laag prijsje kunt scoren. Wil je liever zelf door de Cyber Monday deals scrollen? Klik dan op de knop hieronder!