Skip to content
Upcoming

Onze beste Holiday Season Sale items van Asphaltgold

7 december 2021 16:53
Onze beste Holiday Season Sale items van Asphaltgold

Met de feestdagen om de hoek komt Asphaltgold met een Holiday Season Sale! Zo profiteer je van 20% extra korting bovenop de sale items. Van Nike Air Hurache’s, The North Face sweaters en Patta T-shirts, bij Asphaltgold vind je ze allemaal voor een laag prijsje. Wij hebben onze favoriete sale items voor je onder een rijtje gezet.

Patta T-Shirts

We beginnen onze favoriete picks met twee toffe Patta T-shirts. Het Amsterdamse merk opende zijn deuren voor het eerst in 2004 en is opgericht uit liefde voor hip-hop, sneakers en street culture. Sindsdien heeft het merk niet alleen een grote impact achter gelaten op de Nederlandse streetwear scene, maar ook op de kledingindustrie en de community hieromheen.

Daily Paper Accessoires

Ook zijn er toffe Daily Paper accessoires in de sale te vinden. Ook Daily Paper is in 2012 in Amsterdam opgericht door drie jeugdvrienden. Het merk haalt zijn inspiratie uit de Afrikaanse cultuur en combineert dit in zijn items met een tijdloos design.

Daily Paper Essentials Cap

Daily Paper cap

Daily paper Logo Tote Bag

Daily Paper Tote Bag

Nike sneakers

Nike werd in 1964 opgericht door Bill Bowerman en Phil Knight en werd origineel ‘Blue Ribbon Sports’ genoemd. In 1972 lanceerde het merk zijn eerste eigen schoen en heeft sindsdien een hoop iconische modellen uitgebracht.

Nike WMNS Air Huarache ‘Sunset’

Nike Air Hurache
Holiday Season Sale Asphaltgold

Vanaf 1978 veranderde het merk zijn naam naar ‘Nike’. Modellen als de Air Hurache uit 1991 en de Blazer uit 1973 zijn onmisbaar in de sneakerwereld en ook deze paartjes zijn terug te vinden in de sale.

Nike WMNS Blazer Mid ’77 ‘Sail’

Nike Blazer Mid
Holiday Season Sale Asphaltgold

New Balance sneakers

Ook New Balance kent een hoop populaire modellen. Het merk werd in 1906 opgericht onder de naam ‘New Balance Arch Support’. In 1983 ontwerpte William J. Riley, oprichter van New Balance zijn eerste schoen voor een lokaal hardloopteam.

New Balance UXC72CA1 ‘Black’

New Balance
Holiday Season Sale Asphaltgold

Vervolgens breide het merk in 1941 zijn assortiment met een footwear lijn. Sindsdien heeft New Balance een hoop iconische modellen uitgebracht die niet alleen geschikt zijn voor het hardlopen, maar ook voor dagelijk gebruik.

New Balance M57/40DD1

New BalanceNew Balance 57/40
Holiday Season Sale Asphaltgold

New Era Caps

We sluiten onze favoriete picks af met een paar stijlvolle caps van New Era. Nadat Ehrhardt Koch geld leende van zijn zus en collega, startte hij een petten bedrijf op genaamd New Era Cap Co.

New Era Team Heritage 9FIFTY Cap ‘Hollywood’

New Era Cap

New Era Team Heritage 9FIFTY Cap ‘Iowa’

Holiday Season Sale Asphaltgold

In het eerste jaar produceerde het bedrijf maar liefst 60,000 caps en in 1943 begon New Era met het produceren van caps voor de Cleveland Indians. Zo groeide het bedrijf steeds groter uit en brachten zij onder andere ook caps uit voor verschillende clubs uit de NBA, NFL en MLB.

Holiday Season Sale

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Holiday Season sale van Asphaltgold. Uiteraard kun je op de website nog een hele hoop afgeprijste items vinden. Wil je liever zelf door de Holiday Season sale scrollen? Klik dan snel hier!