Staff Picks

Onze 10 favoriete boots bij Foot Locker

30-10-2021
Onze 10 favoriete boots bij Foot Locker

In de herfst en in de winter kunnen we niet altijd onze favoriete sneakers aan. In de sneeuw of in het bos zijn boots een handige en stijlvolle oplossing hiervoor. Foot Locker heeft een hoop boots in hun aanbod. Om jou te helpen met een keuze maken hebben wij onze tien favorieten op een rijtje gezet.

1. Timberland Supaway | TB0A2KPY0011

Het design van de Timberland Supaway heeft wat weg van een sneaker. Toch is het een boot die veel weersomstandigheden kan overwinnen. Het model is extra gevoerd, waardoor jouw voet op z’n warmst blijft. Via het touwtje aan de achterkant kan je de kraag strakker trekken.

Deze boot kost €124,99.

Foot Locker Boots Timberland Supaway

2. Tommy Jeans Short Lace Up Boot | EM0EM00830GVG

De Tommy Jeans Short Lace Up Boot heeft een bovenwerk gemaakt van sterk leer. De kraag is zwart en van nylon. Hier staat het Tommy Hilfiger logo ook op. De zool is erg dik en heeft een stevig profiel. Hierdoor maakt het bijna niet uit op wat voor ondergrond je staat voor een goede grip.

Deze laars kost bij Foot Locker €149,99.

Tommy Jeans Short Lace Up Boot

3. Nike Goadome | DC8868-001

Ook Nike heeft verschillende boots, waaronder de Goadome. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van leer. Rondom de kraag zit corduroy materiaal waardoor het zachter aanvoelt bij de enkel. Wat opvalt is de Air Unit in de middenzool.

De Goadome is verkrijgbaar voor €179,99.

Foot Locker Boots Nike Goadome

4. Timberland 6″ Premium Boot | TB0100617131

De Timberland 6″ Premium Boot is het klassieke model van Timberland. Dit silhouet heeft net als een hoop sneakers een rol gespeeld in de hiphopcultuur in de jaren negentig. Het bovenwerk van dit paar bestaat uit verschillende soorten leer.

De prijs van deze laars is €219,99.

Timberland 6" Premium Boot

5. Timberland Madbury Low

De Timberland Madbury Low lijkt net op een sneaker. Het bovenwerk bestaat uit verschillende materialen. Zowel mesh als Timberland’s ‘Better Leather’ bedekken het bovenwerk. Het ‘Better Leather’ leer komt van een duurzame leerlooierij. Deze boot is compleet waterproof.

Deze boot is bij Foot Locker in de sale en kost nu €59,99.

Foot Locker Boots Timberland Madbury Low

6. Nike Manoa

Een andere boot van Nike is het Manoa model. Het bovenwerk van dit paar is gemaakt van leer in een zandkleur. De kraag is zwart. Als je goed kijkt zie je op de zijkant de Swoosh zitten in dezelfde zandkleur. Met deze buitenzool kan je zowel in de natuur als in de stad gemakkelijk lopen.

Dit paartje kost €99,99.

Foot Locker Boots Nike Manoa

7. Timberland 6″ Premium | CA1U8Z

Deze Timberland 6″ Premium heeft een bijzonder uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van leer in een donkerbruine kleur. De kraag van deze boot heeft een camouflage print. Deze print loopt ook over de tong.

Dit exemplaar is nu in de sale en kost €89,99.

Timberland 6" Premium

8. Timberland Field Trekker

De Timberland Field Trekker is niet gemaakt voor de bergen, maar juist voor bossen. Het model is wat lager en heeft een dikke buitenzool. Het bovenwerk is gemaakt van ‘Better Leather’ leer van Timberland.

De prijs van dit paartje is €129,99.

Foot Locker Boots Timberland Field Trekker

9. Timberland Tree Line Mid | 0A28RR A2MUB

De Timberland Tree Line Mid heeft een camouflerend kleurenschema. Het bovenwerk bestaat uit een donker groengrijze kleur. De kraag is grijs met een stipjes patroon. Rondom de hiel zit een zwarte overlay met het Timberland logo.

Dit model is ook in de sale en kost nu €69,99.

Timberland Tree Line Mid

10. Tommy Jeans Hybrid Boot | EM0EM00836RBN

We sluiten de lijst met onze favoriete boots bij Foot Locker af met de Tommy Jeans Hybrid Boot. Dit model is een hybride tussen een laars en een sneaker. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van leer en is in het olijfgroen. De middenzool heeft een crème kleur.

Deze boot kost €149,99.

Foot Locker Boots Tommy Jeans Hybrid Boot

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs lezen.