Skip to content
Staff Picks

Ontvang tot 70% korting met de SNS Winter Sale

5 januari 2022 18:00
Ontvang tot 70% korting met de SNS Winter Sale

Op zoek naar nieuwe sneakers of naar een paar warme kledingitems? Bij Sneakersnstuff ontvang je nu tot 70% korting met de Winter Sale. Met de sale scoor je nu jouw favoriete merken voor een laag prijsje. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

SNS Winter Sale

Nike WMNS Nike Air Max 95

Nike WMNS Nike Air Max 95
SNS Winter Sale

We starten onze favoriete picks met de Nike Air Max 95 voor de dames. De sneaker heeft een leren upper en bestaat uit meerdere lagen. Het paar combineert de kleuren wit en zilver met elkaar en in de zolen zijn meerdere Air Units te vinden.

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

Tijdens de winterperiode is het belangrijk om een stevige winterjas te hebben. Deze Nuptse jas van The North Face is dik opgevoerd en is geïnspireerd op de TNF winterjassen uit 1996. Het kledingstuk kleurt oranje en heeft blauwe accenten. Verder is het TNF logo op de borst gestikt en komt het item met een capuchon in de kraag.

adidas Forum Low

adidas Forum Low
SNS Winter Sale

De adidas Forum Low behoort tot één van onze favoriete modellen en mag daarom niet ontbreken in onze favoriete picks. De sneaker kleurt voornamelijk wit en heeft het adidas Trefoil logo in het goud gedrukt. De drie strepen op het middenpaneel kleuren zwart, evenals de binnenvoering. Ten slotte zijn de buitenzolen in het bruin gezet.

adidas Contempo Hoody

adidas Contempo Hoody

De adidas Contempo Hoody heeft een minimalistisch design en kleurt grijs. Op de borst is het Trefoil logo van het merk geborduurd. Verder heeft het item een relaxte fit en kan makkelijk gecombineerd worden in meerdere outfits.

Nike Air Force 1

Nike Air Force 1
SNS Winter Sale

Ook de Nike Air Force 1 is in de Winter Sale van SNS te vinden. Dit paartje kleurt lichtgroen met off-white. De overlays zijn afgewerkt met een paars randje en de hieltab en Nike tag op de tong kleuren lichtblauw. De sneaker is ideaal voor de lente en kan voor een laag prijsje gescoord worden.

Aries Od Colourblock Ambient Raglan Longsleeve

Aries Od Colourblock Ambient Raglan Longsleeve

Een ander tof kledingitem, is deze longsleeve van Aries. Het kledingstuk is gemaakt van katoen en combineert de kleuren roze met blauw. Aan de voorzijde is een grafisch printje in het blauw gedrukt. Hierop zijn figuurtjes afgebeeld in de vorm van bomen en een paddenstoel.

adidas Ozelia

adidas Ozelia
SNS Winter Sale

De adidas Ozelia is met zijn opvallende silhouet een echte eyecatcher. Dit paartje bestaat uit textiel en leer en heeft een adiprene cushioning bij de zolen. Dit maakt de sneaker erg comfortabel. De schoen kleurt voornamelijk wit en is bij de hiel en bovenste eyestays in het blauw gezet.

Carhartt EIP Albany Sweatshirt

Carhartt EIP Albany Sweatshirt

De Carhartt WIP ALbany sweatshirt is volledig zwart met witte stitchingen. Op de borst is het merklogo in het wit gedrukt. De elastische banden bij de armen en heupen zorgen ervoor dat het item op zijn plek blijft.

Converse Chuck 70 2 in 1 x Feng Chen Wang

Converse Chuck 70 2 in 1 x Feng Chen Wang
SNS Winter Sale

De Converse Chuck 70 2 in 1 is in samenwerking met Feng Chen Wang gedropt en heeft een opmerkelijk silhouet. Zo is de schoen bij de zolen door tweeën gesplitst en bij het achterstuk een overlay te vinden. Het model is van ruige materialen gemaakt en kleurt roze met beige.

Puma Track Top x Butter Goods

Puma Track Top x Butter Goods

We sluiten onze favoriete picks af met deze Track Top van Puma en Butter Goods. Het item heeft een regular fit en kleurt oranje met zwart. Op de borsten is het logo van beide merken in het wit gestikt. Verder komt de top met een verhoogde kraag en een extra zak op de rug.

Tot zo ver een aantal van onze favoriete picks uit de SNS Winter Sale. Natuurlijk kun je op de website van Sneakersnstuff nog een hoop andere toffe items vinden voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de afgeprijsde artikelen uit de sale scrollen? Klik dan op de knop hieronder!