Skip to content
Events

Ontvang tot 40% korting met de Black Friday sale bij New Balance

23 november 2021 14:00
Ontvang tot 40% korting met de Black Friday sale bij New Balance

Op de website van New Balance shop je nu een hoop toffe items voor een laag prijsje. Van stijlvolle schoenen tot comfortabele kleding, met de Black Friday sale scoor jij deze artikelen met hoge kortingen tot wel 40%.

Daarnaast heeft New Balance nog een surprise voor jullie. Vanaf 26 november 2021 ontvang je ook nog is 20% extra korting bovenop de Black Friday sale met de code NBCYBER20. Zo hebben wij onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet, die jij met de Black Friday sale en NBCYBER20 kortingscode kunt scoren.

1. New Balance 237

Allereerst hebben wij de New Balance 237 in een blauw kleurenschema. De sneaker combineert een retrolook met moderne lijnen en heeft een suède en mesh upper gekregen. Ook de buitenzolen hebben een opvallende vorm gekregen en geven het silhouet meer vorm.

New Balance 237
New Balance Black Friday

2. NB Heat Grid Vest

Met deze stijlvolle bodywarmer maak jij je winter outfit compleet. Door de NB Heat technologie houd het kledingstuk warmte vast tijdens het dragen. Verder is het item niet alleen windbestendig, maar voert het ook vocht sneller af waardoor jij sneller droog wordt wanneer het regent.

NB Heat Grid Vest
New Balance Black Friday

3. Classic Backpack AOP

Een stevige rugtas nodig voor school of werk? De Classic Backpack AOP is hier ideaal voor. De tas heeft meerdere ritsen en een grote opbergruimte waar jij al je spullen in kwijt kan. Daarnaast is er ook een aparte inschuifvak aan de binnenkant te vinden voor bijvoorbeeld je laptop of schriften.

New Balance Backpack
New Balance Black Friday

4. New Balance 57/40

Een ander tof paartje uit de Black Friday sale voor de dames, is de 57/40. De sneaker heeft een blauw en oranje kleurenschema en de upper is gemaakt van mesh en premium suède. Door zijn opvallende silhouet is de schoen een echte eyecatcher en is het een mooie aanvulling op je schoenencollectie.

NB 57/40
New Balance Black Friday

5. NB Athletics Splice Broek

Nu is het de beurt aan deze comfortabele joggingbroek. Het kledingstuk heeft een sportieve pasvorm en is gemaakt van zachte badstof. Het item is ideaal voor tijdens het sporten, maar kan ook prima gedragen worden voor hedendaagse outfits.

NB Athletics Splice broek
NB Athletics Splice Broek

6. NB Holdall Medium

Tijdens het sporten is het natuurlijk belangrijk om een goede sporttas te hebben. De NB Holdall Medium is waterbestendig en heeft meerdere ritsen en opbergvakken om je sportkleding in te stoppen. Daarnaast heeft het item een verstelbare schouderband en kun je de tas makkelijk over je lichaam dragen.

New Balance Black Friday

7. New Balance 680v6

De New Balance 680v6 is speciaal ontworpen voor het hardlopen. De schoen heeft een bovenwerk gemaakt van engineerd mesh, met het N logo op het middenpaneel gestikt. De kicks zijn voorzien van een ABZORB technologie en een EVA-tussenzool. Dit zorgt ervoor dat de schoen erg comfortabel is en een goede demping heeft.

NB 680v6
New Balance Black Friday

8. NB Swish Hoodie

Ook de NB Swish Hoodie is in de sale te vinden en kan vanaf 26 november met 20% extra korting afgerekend worden. Aan de voorkant staat ‘New Balance Basketball’ geschreven. Ook op de rug is een opvallend design te vinden. Hier is een basketbal net op getekend samen met het logo van New Balance.

NB Swish Hoodie
New Balance Black Friday

9. NB Essentials Camo Sweatpant

De NB Essentials Camo Sweatpant is een echte eyecatcher. Het item is gemaakt van duurzame fleece materialen en heeft op de broekspijpen en zakken een camo print gekregen. Op het bovenbeen is het merklogo in het wit gebrand. Combineer het item met een stijlvoll shirt en een paar frisse kicks voor de ultieme outfit.

NB Essentials Camo Sweatpant
New Balance Black Friday

10. New Balance 565

We sluiten onze lijst met favoriete picks af met de New Balance 565. De schoen is gemaakt van duurzaam suède en mesh en haalt zijn inspiratie uit de stijl van de jaren 80. Door zijn zwarte kleurenschema en stijlvolle design is de schoen makkelijk te dragen onder vele outfits.

NB 565
New Balance Black Friday

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Black Friday sale van New Balance. Vanaf 26 november 2021 ontvang je nog 20% extra korting bovenop de Black Friday sale met de code NBCYBER20. Wil je liever zelf door de New Balance website heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.