Skip to content
Upcoming

On-Foot foto’s van de adidas Originals Lexicon

14 januari 2019 14:31
On-Foot foto’s van de adidas Originals Lexicon

Er zijn geweldige on-feet foto’s verschenen van de nieuwe adidas Originals Lexicon. Hiermee hebben we gelijk een closer look op het nieuwe futuristische model van adidas.

We zagen de adidas Originals Lexicon voor het eerst werd gedragen door acteur en regisseur Jonah Hill. De acteur van onder andere 21 Jump Street en Moneyball droeg de sneakers van adidas toen op het HYPEFEST evenement. Nu zijn er dus on-feet foto’s.

Image by @jonahhill

De nieuwe on-feet foto’s geven een mooi beeld van de schoen. Zo zien we dat de sneaker waarschijnlijk in twee verschillende colorways uitkomt. Namelijk de “Clear Brown/Active Purple/Shock Red” colorways en de “Ftwr White/Active Blue/Core Black,” colorway. Het bovenwerk is volledig gemaakt van mesh. De sneaker heeft daarnaast een adiPRENE sole. De drie strepen waarin de verters vast zitten is natuurlijk de opvallendste detail aan de Lexicon. Een iets minder opvallend details is het doorzichtige “buisje” die van de toe box naar de hiel van de schoen loopt. Op de hiel komen de buisjes bij elkaar in de vorm van een lusje zodat de sneaker gemakkelijker aan is te trekken.

Er wordt verwacht dat de adidas Originals Lexicon eind januari zal releasen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

ADIDAS ORIGINALS LEXICON

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Clear Brown/Active Purple/Shock Red en Ftwr White/Active Blue/Core Black

adidas Lexicon
adidas Lexicon
adidas Lexicon
adidas Lexicon
adidas Lexicon
adidas Lexicon
Images by @rylejustinuy and @randygalang