Skip to content
Upcoming

Officiële foto’s van de Nike SB Dunk ‘Raygun Tie-Dye’ zijn eindelijk bekend!

23 december 2019 15:45
Officiële foto’s van de Nike SB Dunk ‘Raygun Tie-Dye’ zijn eindelijk bekend!

Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat er opnieuw een release ging plaats vinden voor de twee Nike SB Dunk Low ‘Raygun’ colorways. Na lang wachten zijn er nu eindelijk officiële foto’s verschenen van deze twee paartjes.

Eerst gaan we het hebben hoe deze colorways tot stand zijn gekomen. Voor dat de originele sneakers uitkwamen in 2005 was er een Nike commercial. In deze commercial liet Nike Basketbal een nieuw, fictief team zien. Dit team reisde door heel Amerika en zou zogenaamd alle tegenstander flink verslaan! Het uiterlijk van de twee uitgebrachte sneakers waren geïnspireerd op de tenue’s van het team. De zwarte colorway was het thuistenue en de witte versie was het uittenue. Ondertussen zijn de sneakers uitgegroeid tot een van de grootste Nike SB iconen.


De originele Nike Basketbal Raygun commercial

Nike SB Dunk ‘Raygun Tie-Dye’ | De details

Sandy Bodecker, de oprichtster van Nike SB, is in 2018 overleden. Zij was een groot fan was van deze colorways, daarom wordt deze release gezien als een eerbetoon aan haar. Net als bij de eerste release zal er een ‘home’ en ‘away’ colorway uit komen. De ‘home’ colorway heeft een zwarte basis met de kleuren oranje en en geel. De panelen in de kleuren hebben een tie-dye effect gekregen. De ‘away’ colorway is nagenoeg hetzelfde, het enige verschil is dat hier de basis wit! Ten slotte hebben ze het ‘Raygun’ logo op de zijkant van de sneaker geplaatst.

27 december 2019 gaat deze sneaker bij verschillende skateshops gereleased worden. Het prijskaartje dat eraan komt te hangen bedraagt €100,-. Er wordt verwacht dat deze paartjes binnen minuten of zelfs secondes op zullen raken. Zorg er daarom voor dat je er alles uithaalt om deze te bemachtigen. Alvast veel succes!


Nike SB Dunk Low QS 'Raygun' - Home

BQ6832-001 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
Raygun
Raygun
Raygun

Nike SB Dunk Low 'Raygun Tie-Dye' - Away

BQ6832-101 · Prijs vanaf €247,-

Naar alle aanbieders
Raygun
Raygun
Raygun
Banner: Renarts
Images by: Nike