Skip to content
Upcoming

Officiële beelden van de Off-White x Nike Air Max 97

11 oktober 2018 10:50
Officiële beelden van de Off-White x Nike Air Max 97

Het aantal Off-White x Nike releases is flink toegenomen aflopen half jaar, zo komt er nu een nieuwe Off-White 97 aan! Na de release van de populaire Converse x Off-white hebben we nu nog steeds twee Zoom Fly Sp en twee Air Max 97 waar we naar uit mogen kijken. De release datum van de Off-White x Nike Air Max 97 is nog niet bekend, maar we gaan ervan uit dat de sneaker ergens in november gaan droppen.

Voor nu gaan we een kijkje nemen naar de officiële beelden van de Off-White x Nike Air Max 97 met de colorway genaamd ”Black/White-Cone”. Tijdens de fashion week Parijs afgelopen juni zijn we al met een aantal beelden geteased. De Air Max 97 is voorzien van een doorschijnend bovenwerk. Er zit een witte Swoosh op de zijkant en op de hiel is het woord ”Air” bestempeld. Een mooi detail op de veters is de tekst ”Shoelaces”. De veters komen in twee verschillende kleuren. De typische Off-White zip-tie komt dit keer in een licht blauwe kleur.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 97

Releasedatum: november 2018
Colorway: Black/White-Cone
Stylecode: AJ4585-001
Bekijk hier de Storelist>>

Front image & on feet images by @stylelikekay