Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden Tom Sachs x Nike General Purpose Shoe ‘Dark Sulfur’

8 juli 2022 14:23
Officiële beelden Tom Sachs x Nike General Purpose Shoe ‘Dark Sulfur’

De officiële beelden van de Tom Sachs x Nike General Purpose Shoe in ‘Dark Sulfur’ zijn verschenen. Eerder in juni 2022 kwam de schoen uit in een lichtere colorway. De sneaker was alleen verkrijgbaar via Tom Sachs’ website door middel van een raffle. Wees niet getreurd als je toen misgreep, in augustus zal de originele colorway opnieuw uitkomen en er komt een nieuw kleurenschema aan.

De simpliciteit van deze sneaker staat voorop. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen die langdurig gebruik aankunnen. Zo is de basis van de upper gemaakt van een soort mesh. Op de overlays wordt gebruik gemaakt van suède. Suède verslijt minder snel dan leer.

Bijna elk element van het bovenwerk heeft een okergele kleur gekregen, behalve de Swoosh, tong, veters en treklus. Op de Swoosh zit een witte kleur. De treklus en het lusje aan de tong zijn oranje, wat meteen opvalt in contrast met de andere kleuren. De tong, veters en voering zijn beige.

Net als de voering is de middenzool ook in het beige en de buitenzool is zwart. Op de hiel en op de binnenzool staan ‘Nike’ en ‘Nikecraft’ in een handgeschreven lettertype. Deze stijl wordt overgenomen op de schoenendoos waar de Tom Sachs branding duidelijk naar voor komt.

De releasedatum van de Tom Sachs x Nike General Purpose Shoe in ‘Dark Sulfur’ is nog niet bekend. Zodra er meer informatie bekend is over de sneaker zullen wij jou op de hoogte houden via onze Instagram. Bekijk de beelden van de kicks hieronder.

Tom Sachs