Skip to content
Upcoming

Officiële afbeeldingen van de Bodega x Nike Dunk High

15 december 2020 20:26
Officiële afbeeldingen van de Bodega x Nike Dunk High

Eind 2019 werd de Dunk weer geïntroduceerd aan de sneakerwereld. Samenwerkingen met Travis Scott, Virgil Abloh en verschillende skateshops lanceerde de sneaker omhoog en zijn we sindsdien niet meer van het model afgekomen. Nu meer dan één jaar later gaat deze hype mee naar 2021, want dan kunnen we eindelijk de Bodega Nike Dunk High verwachten.

Bodega is een streetwear winkel gevestigd in Boston. De winkel is opgericht door Dan Natola, Oliver Mak en Jay Gordon in 2006. Nu 14 jaar later is de streetwear winkel uitgegroeid tot een van de grootste winkels in de wereld. De eerste samenwerking die Bodega had was met Converse. In het jaar 2007 – 2008 heeft Bodega zeven projecten gehad met merken zoals Reebok, Puma en adidas. In 2012 lanceerde Bodega hun eigen kleding lijn kunnen we sinds die tijd niet meer om de winkel heen.

Bodega x Nike Dunk High ‘Fauna Brown’ | CZ8125-200

Zoals de meeste Bodega releases zit deze sneaker weer boordenvol details. De sneaker is opgebouwd uit verschillende soorten leer en suède. Deze materialen hebben weer verschillende soorten kleuren bruin gekregen. Op de midfoot is geen grootte Swoosh te vinden, maar een jewel Swoosh met een tijger print erin. Op de hiel en midfoot zijn panelen verbonden met dikke lederen lussen en geeft de sneaker zo een zeer unieke look. In de tong zit nog een leuk geheim detail, hier zit namelijk een klein vakje in met de tekst “HIDDEN IN PLAIN SIGHT” erboven. Het bovenwerk wordt afgerond door het Bodega logo op de binnenzijde van de sneaker. Een crème midsole en bruine outsole ronden de sneaker af.

Een exacte releasedatum voor de Bodega Nike Dunk High ‘Frauna Brown’ is nog niet bekend, maar wordt ergens aan het begin van 2021 verwacht. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze nieuws pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.

Bodega X Nike Dunk High 'Fauna Brown'

CZ8125-200 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Bodega Nike Dunk High
Bodega Nike Dunk High
Bodega Nike Dunk High
Bodega Nike Dunk High
Bodega Nike Dunk High
Bodega Nike Dunk High
Images by Nike