Skip to content
Upcoming

Officieel: Nike x Supreme Air Max Tailwind 4

1 maart 2019 09:15
Officieel: Nike x Supreme Air Max Tailwind 4

Afgelopen week is de eerste drop van de Supreme SS19 collectie uitgekomen. Na het grote succes van de nieuwe collectie verschijnen er steeds meer beelden tussen Nike en Supreme van een Nike Air Max Tailwind 4. Het gerucht ging al enige tijd geleden rond over social media. Met de komst van deze officiele Nike foto’s weten we het zeker, er komt weer een Supreme x Nike collab aan!

Zoals we al eerder hadden gezegd speelt Supreme graag met onbekende Nike modellen. Zo heeft het meest bekende streetwear merk afgelopen jaar nog een collab op de Nike Zoom Streak Spectrum plus gedaan.

Voor de volgende release staat wederom een oude retro runner op de planning, de Nike Air Max Tailwind 4. Er komen niet één maar twee colorways uit. De twee colorways lijken echter niet op elkaar. Zo is er een galaxy/black/blue colorway en de klassieke Supreme combo: Red/White. Beide sneakers hebben een lekker geavanceerd bovenwerk. Dit pas precies binnen de look and feel die Supreme wil behalen met deze collab.

Met de komst van deze officiële foto’s kunnen we eigenlijk maar een ding zeggen. De sneakers zullen binnenkort uitkomen. Aangezien Supreme wekelijks, op donderdag, een deel van zijn collectie lanceert gaan we ervan uit dat ze binnenkort zullen releasen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Supreme X Nike Air Max Tailwind 'White'

AT3854-100 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Tailwind 4
Tailwind 4
Tailwind 4
Tailwind 4


Supreme X Nike Air Max Tailwind 'Black'

AT3854-001 · Prijs vanaf €118,-

Naar alle aanbieders
Tailwind 4
Tailwind 4
Tailwind 4
Tailwind 4