Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Vapor Street // Closer Look

27 juni 2019 16:40
Off-White x Nike Vapor Street // Closer Look

Tijdens Off-White’s Spring/Summer 2019 show kregen we de Off-White x Nike Vapor Street voor het eerst te zien. Nu hebben wij dankzij @hanzuying een closer look gekregen voor de 3 colorways die eraan komen. Afgelopen maandag bracht Off-White ook al in samenwerking met Nike 3 colorways uit van de ‘Zoom Terra Kiger 5’.

Van november 2017 tot en met oktober 2017 bracht Off-White zijn “THE TEN” collectie uit. De eerste release werd gesplitst in twee packs van 5 sneakers. De “REVEALING” pack bestond uit de Off-White x Nike Air Jordan 1, Air Max 90, Air Presto, Air VaporMax en de Blazer Mid. De “GHOSTING” pack bestond uit een Air Max 97, React Hyperdunk, Air Force 1, Zoom Vaporfly en de Converse Chuck Taylor All Star. Deze tien sneakers hebben performance en stijl naar een ander niveau getild. Maanden voor de release werd de collectie al geteased via Instagram. Vele sneakerheads waren enorm gehyped voor de collectie. Zelfs rappers als A$AP Rocky en Drake waren zelfs verbaasd over hoe goed de sneakers eruit zagen.

Off-White x Nike Vapor Street Details

Ook de Vapor Street beschikt over 3 verschillende colorways, net als de Zoom Terra Kiger 5. Echter verschillen de colorways wel. De Vapor Street heeft de colorways: ‘Blue/Yellow’, ‘Yellow/Black’ en ‘Black/Pink’. De upper van de schoen is bedekt met een transparante TPU overlay. Ook beschikt de sneaker over een asymmetrisch veter systeem. Een ander opvallend detail is de outsole, deze bevat allemaal spikes. De Swoosh valt half over de midsole. Bij het zwarte model beschikt de Swoosh over een contrasterende witte kleur. Het blauwe model beschikt over een gele Swoosh en de gele colorway heeft een zwarte Swoosh. Op de Swoosh zit op het uiteinde het oranje lipje.

Benieuwd naar foto’s van de 3 colorways? Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s. Wanneer de sneaker uitkomt is nog niet bekend, maar wij verwachten dat de sneaker ergens deze zomer uitkomt. Houd onze Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven.


Vapor Street

Vapor Street

Vapor Street
Vapor Street
Images by @hanzuying