Skip to content
Upcoming

Update: Off-White x Nike Air Max 97 ”Menta” release info

16 september 2018 11:10
Update: Off-White x Nike Air Max 97 ”Menta” release info

Er is een hoop commotie geweest over wanneer de Off-White x Nike Air Max 97 ”Menta” gereleased gaat worden. Wij hebben voor jullie de officiële releaseinfo over de populaire sneaker! Hieronder kun je meer lezen over de colorway en ontwerp van de sneaker.

De Off-White x Nike Air Max 97 ”Menta” wordt op 18 oktober gereleased via de Nike SKRS app.


Virgil Abloh stelt ons nooit teleur met zijn ontwerpen en heeft nu de Off-White x Nike Air Max 97 “Menta” ontworpen! De in Chicago geboren ontwerper heeft een buitengewoon talent voor het ontwerpen van sneakers. Na de goede reacties die Virgil heeft gekregen op de Serena Williams collectie konden wij niet wachten op de Nike Air Max 97 “Menta”. Net op tijd voor de New York Fashion Week zijn de officiële foto’s van de Air Max 97 “Menta” opgedoken. In juni was de eerste tease van de Off-White sneaker tijdens Paris Fashion Week en nu hebben wij meer informatie!

De iconische runner is voorzien van een tone grijs bovenwerk en beschikt over een gekleurde Swoosh op de zijkant. De sneaker heeft een (two tone) grijze kleur, wat inhoudt dat het ontwerp is voorzien van een donkere grijze kleur aan de onderkant terwijl een licht grijze kleur op het spatbord terugkomt. De grijze colorway moet ons terug denken aan de Silver Bullet.

Aan de zijkant van de sneaker bij de middenvoet zit een swoosh wat over een gradient ontwerp beschikt die van Teal blue naar Pink gaat. Aan de binnenkant van de middenvoet is Abloh’s branding in lettertype Helvetiva met de tekst ”Off-White for Nike AIR MAX 97, Beaverton Oregon USA c. 1997” te vinden. De sneaker beschikt over een grijze middenzool met een Air Max unit wat comfort biedt bij elke stap. Bij de sneaker komen twee paar veters, Grey en Teal Blue, beiden met de tekst ”Shoelaces” erop gedrukt.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 97 ”Menta”

Release date: 18 oktober 2018
Prijs:
€190,00
Colorway: Off White/Wolf Grey-White-Menta 
Stylecode: AJ4585-101
Storelist>>


Front page image Hypebeast FR