Skip to content
Upcoming

Nieuwe beelden van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ zijn opgedoken

20 juli 2020 13:09
Nieuwe beelden van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ zijn opgedoken

De geruchten gaan al langer rond dat er een Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ aan zit te komen. Virgil Abloh liet dit al eerder zien op zijn Instagram. Nu een paar maanden later zijn er nieuwe beelden opgedoken van de sneaker en is er hier en daar wat veranderd.

Off-White is een Italiaans luxury merk dat is opgezet in 2012 door Virgil Abloh. De stijl van Off-White is vooral industrieel en heeft verschillende samenwerkingen gehad met Nike, Levi’s, IKEA en évian. In de sneaker wereld is “The Ten” collectie een een collectie die veel sneakerheads bij is gebleven. Deze collectie is opgezet in 2017 door Virgil Abloh en Nike. In de collectie werden klassieke Nike silhouetten omgebouwd tot deconstructed sneakers

Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’

Het bovenwerk van de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’ is gemaakt doorzichtig textiel. De cirkels die bij de vorige Air Jordan 5 release zaten, zitten ook dit keer weer op het bovenwerk. Deze cirkels kan je eruit snijden om zo een eigen look aan de sneaker te geven. De tong is zilver en is geheel reflective met het Jumpman logo in het rood. Bij de eerste beelden van de ‘Sail’ colorway zagen we dat de sneaker een sail midsole had, maar bij de nieuwe beelden is de zool zwart gekleurd. Op deze zwarte midsole zijn rode details te vinden en gecombineerd met een half doorzichtige gum outsole.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Off-White x Air Jordan 5 ‘Sail’, maar wordt ergens in de aankomende maanden verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Off-White x Air Jordan 5 'Sail'
Off-White x Air Jordan 5 'Sail'
Off-White x Air Jordan 5 'Sail'
Images by hanzuying