Skip to content
Upcoming

Off-White geeft de Off Court Low een nieuwe colorway!

11 februari 2020 09:03
Off-White geeft de Off Court Low een nieuwe colorway!

Off White geeft de Off Court Low sneaker een nieuwe colorway. Dit keer is er echt weer een te gek paartje van Off White. De sneaker heeft een beige kleur gekregen met zwarte details. Ben jij benieuwd naar de sneaker? Scroll naar beneden en bekijk de sneaker.

Off White is een exclusief merk in de modewereld. Het merk is opgericht door de Amerikaanse ontwerper Virgil Abloh in 2012. Off White werd opgericht in Milaan maar was eerst PYREX VISION. Nadat PYREX VISION onder vuur kwam te liggen heeft Abloh het merk verandert naar Off White. Het merk staat voor het grijze gebied tussen zwart en wit. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken uit de modewereld, er zijn grootste samenwerkingen geweest. Enkele samenwerkingen zijn met Nike, Jordan Brand, Lois Vuitton en Converse Chuck Taylor.

Off Court Low Beige Black | Closer Look

De Off Court Low Beige Black, heeft zoals de naam het al aangeeft, een beige kleur. Dit is op het bovenwerk te zien. De sneaker bestaat uit twee tinten beige suède en enkele andere kleuren voor de details. Zoals de zwarte veters en de zwarte pijl aan de zijkant van de sneaker. De heel van de sneaker bestaat uit wit leer net zoals de zool. En zoals altijd zit er een tag aan, bij deze sneaker zit deze aan de veter vastgemaakt.

De sneaker is onder andere beschikbaar bij Four Amsterdam, de sneaker heeft een prijskaartje van €483,-. De Off Court Low Beige is beschikbaar in de maten 39 tot en met 45. Ben jij benieuwd naar de sneaker? Scroll dan naar beneden voor de foto’s. Shop ze met de onderstaande link!


Off Court Low
Off Court Low
Off Court Low
Images by: Four Amsterdam

Prijs: €483,-
Colorway: Off Court Low Beige Black
>>Shop deze sneaker hier<<