Skip to content
Upcoming

Release update: Off-White en Nike Zoom Terra Kiger 5

6 mei 2019 16:11
Release update: Off-White en Nike Zoom Terra Kiger 5

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de nieuwe samenwerking tussen Off-White en Nike. Het gaat om de “Zoom Terra Kiger 5”. In totaal komen er 3 verschillende colorways van het model uit.

Tijdens Coachella werd Virgil Abloh gespot met een nieuwe sneaker van een samenwerking tussen Off-White en Nike. Eerder werd de sneaker ook al gedragen bij de SS19 fashion show. Van de sneaker komen er 3 verschillende colorways uit. Eén colorway beschikt over de kleuren ‘White/Metallic Silver/Sail/Safety Orange’. De tweede colorway over de kleuren ‘Electric Green/Metallic Silver/Sail’. De laatste colorway heeft de kleuren Black/Metallic Silver/White/Pink Blast’. Bovendien beschikt elke colorway over dezelfde materialen. De upper is gemaakt van mesh en suède. Echter is de opvallende, puntige zool gemaakt van rubber. Dit geeft een extra sportief, outdoor gevoel. Ook lijkt het erop dat de kenmerkende Zip-tie gemaakt is van suède en dat de Swoosh op de zijkant reflecterend is.

Nu hebben de Instagram accounts @py_rates_ en @solebyjc foto’s naar buiten gebracht van alle colorways. Ook hebben zij vermeld dat de sneaker $180 zal gaan kosten. Wanneer de sneaker uitkomt is nog niet bekend, maar wij verwachten dat deze sneaker ergens deze zomer zal uitkomen. Scroll naar beneden om duidelijke foto’s te bekijken van de 3 verschillende colorways. Houd onder andere onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'Black'

CD8179-001 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'White'

CD8179-100 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders

Off White X Nike WMNS Zoom Terra Kiger 5 'White'

CD8179-100 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders

Off-White en Nike