Skip to content
Upcoming

Odell Beckham Jr krijgt zijn eigen Nike Air Max 720

28 maart 2019 09:22
Odell Beckham Jr krijgt zijn eigen Nike Air Max 720

Odell Beckham Jr is één van Nike’s meest populaire atleten. Dit komt vooral door zijn vertoning en populariteit bij jonge fans. Door velen wordt Beckham Jr gezien als een stijlicoon van zijn generatie. Daarom kijken we er ook niet van op dat de American Footballer nu in samenwerking met Nike zijn eigen lifestyle sneaker krijgt.

Odel Backham Jr

Odell Beckham Jr werd in 2014 gedraft in de eerste ronde van de NFL Draft door de New York Giants. Daarvoor speelde de wide receiver bij de Louisiana State University. Een week geleden kwam het bericht dat Odell geswitcht is naar de Cleveland Browns. Tijdens zijn tijd in New York wist Beckham wel de award voor Offensive Rookie of The Year te veroveren. In 2016 wist hij zelfs op de voorkant van de bekende American Football game “Maden” te belanden en was daarmee de jongste speler ooit op de cover van de game. Met Nike bracht Beckham al eerder een Air Force 1 uit.

Op Air Max Day liet hij via zijn sociale kanalen een sneak peak zien van zijn volgende lifestyle sneaker met Nike. De Air Max 720. De sneaker beschikt over vele kleuren en materialen en is zeker niet de standaard Nike Air Max 720 die eerder zijn uitgekomen. Zo zijn op het bovenwerk vele materialen en kleuren te zien. Zoals het doorzichtige gaas in een neon kleur. Of de multi-color print op de neus en bij de hak. Daarnaast zit er nog roze suède en wit leer op de sneaker.

Over de releasedatum en prijs is nog niks bekend. We hopen echter dat de Odell Beckham Jr x Nike Air Max 720 snel uit zal komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Odell Backham Jr
Odell Backham Jr
Odell Backham Jr