Skip to content
Upcoming

De Nike M2K Tekno komt in een ‘Obsidian Mist’ colorway

18 maart 2019 15:17
De Nike M2K Tekno komt in een ‘Obsidian Mist’ colorway

De Nike M2K Tekno, het is nog een relatief nieuw model van de Amerikaanse sportgigant. Ongeveer 1,5 jaar geleden werd het model voor het eerst uitgebracht en werd direct geliefd. Het model is anders dan de normale Nike modellen, dit is voornamelijk te danken aan zijn bulky looks. Begin 2018 begon de hype rondom chunky sneakers gigantisch te groeien, dit was voornamelijk te danken aan de high-end merken, zoals Balenciaga. De reguliere sportmerken, zoals Nike haakten hier uiteraard ook op in met modellen, zoals deze M2K ‘Obsidian Mist’.

Vanaf zijn eerste release tot nu is de sneaker al talloze keren uitgebracht in opvallende en tonal colorways. Voor de volgende release wordt de M2K in een rustig pale-blue jasje gestoken.

Voor deze volgende release wordt het chunky model in een ‘Obsidian Mist’ colorway gestoken. Deze kleur komt erg overheen met de bekendere Pale-blue kleur. In combinatie met leer en een gelaagd synthetisch materiaal is de sneaker gemaakt van materialen die we vaker terugzien op dit model. Het bovenwerk is volledig gemaakt van deze ‘Obsidian Mist’ colorway. Hieronder rust een witte midsole maar wel een ‘obsidian mist’ outsole. Op de heel is nog wel een reflectieve zilveren heel detail aangebracht.

Op dit moment is deze Nike M2K Tekno ‘Obsidian Mist’ al verkrijgbaar via het merk zelf, Nike.com. Check deze link om te kijken of ze nog beschikbaar zijn in jouw maat.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike M2K Tekno 'Obsidian Mist'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Obsidian
Obsidian
Obsidian
Obsidian