Upcoming

Nu verkrijgbaar: de Nike Zoom Fly SP ‘Black’

7 juli 2018 11:31
Nu verkrijgbaar: de Nike Zoom Fly SP ‘Black’

Na de Zoom Fly Be True is het opvallende silhouet van Nike terug in een minimalistische colorway. De Zoom Fly SP heeft een snelle look. Elke lijnt ademt snelheid, van de vloeiende Swoosh tot de atletiekbaanachtige strepen. Als eerbetoon aan Nike’s historische Breaking2 poging, om de marathongrens van twee uur te doorbreken, heeft de schoen een digitale klok als graphic en tongpictogrammen die door het doorschijnende bovenwerk te zien zijn.

De schoen heeft een semi-doorschijnend wit bovendeel met een grote swoosh die de zijkant van de voet siert, en racetrack-geïnspireerde lijnen. De sneaker bestaat voor het grootste deel uit zwart en wit. En na alle opvallende, gekleurde colorways is dit een van de meest basic colorways tot nu toe. Het doorschijnende materiaal is wit samen met de mini Swoosh en de zool. De tong, een gedeelte op de middenvoet en de strepen op de mudguard zijn zwart. Op de zijkant van de hiel zijn de kenmerkende digitale cijfers van de schoen ook weer terug te vinden. Dit keer in het wit.

Dit toffe paar is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Sneakersnstuff. Bekijk hieronder meer foto’s en shop via de link! Als je op de hoogte wil blijven van alle nieuwe releases ga dan naar onze releasekalender.


Nike Zoom Fly SP ‘Black’

Prijs: €170,-
Colorway: Black/Light Bone-White
Stylecode: AJ9282-001
Shoplink: klik hier >>


The Turnover