Upcoming

Nu verkrijgbaar: De Converse Renew Tri-Panel Summer collection

15 mei 2020 16:28
Nu verkrijgbaar: De Converse Renew Tri-Panel Summer collection

Het is alweer een jaar geleden dat Converse het Renew idee lanceerde. Dit was om oplossingen te vinden voor de post-consument en post-industrieel afval door upcycled textiel en gerecyclede katoenen canvasmengsels te gebruiken. Nu is het eindelijk zo ver, om bekend te maken dat het merk een heel pack klaar heeft liggen voor de zomer die nu al verkrijgbaar is bij Converse! Met vier low tops, en vier high modellen hebben ze elk een eigen heerlijke colorway mogen ontvangen die geheel recycled is!

Converse Chuck 70 Renew Tri-Panel zomer collectie

Eindelijk is het dan zover! De kleurrijke en levendige Renew collectie is er voor de zomer. Het is belicht met Converse’s eigen canvasproces van gerecycled katoen en gebruikt afgedankt katoenen canvasafval. Dit is gebruikt van het schoenenproductieproces om nieuwe sneakers van te maken. Het is gemaakt van een mix van 80% nieuw katoen en 20% gerecycled katoen, de uitvoering met drie panelen op de Chuck 70 is gebaseerd op aardetinten zoals prairiezand, gemerkte meloen, nobel grijs en zachte roos.

Er zijn dus in totaal 8 verschillende modellen en 8 verschillende colorways. Wat ook is gebeurd bij de sneakers is dat er gebruik is gemaakt van een monotone zilverreigervariant. Dit om een ongeverfde garenmix om de stof van het bovenwerk van de sneaker te vormen.

Release info

Alle acht modellen zijn inmiddels al verkrijgbaar bij Converse, de prijzen verschillen nog een beetje. Daarvoor kun je naar beneden scrollen om alle informatie te vinden bij elke colorway, en we kunnen je garanderen er is zoveel keus dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Converse Chuck Taylor Renew 'Orange'

167643C · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders

Converse Chuck Taylor Hi 'Green'

167644C · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

Converse Chuck 70 Hi Re-New 'Prairie Sand'

167767C · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

Converse Chuck Taylor Low Renew 'Fuel Orange'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Converse Chuck Taylor Renew 'Ox Grey'

167646C · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

Converse Chuck 70 Low Re-New 'Plein Air'

167772C · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders

Converse Chuck Taylor Renew 'Egret'

167750C · Prijs vanaf €174,-

Naar alle aanbieders
Images by: Converse

Converse Chuck Taylor All Star Hi Renew 'Egret'

167749C · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
The Turnover