Skip to content
Upcoming

Nu verkrijgbaar: de Air Max Plus in de heerlijke ‘Oreo’ colorway

9 juli 2018 15:16
Nu verkrijgbaar: de Air Max Plus in de heerlijke ‘Oreo’ colorway

Nike heeft nu een nieuwe colorways gereleased van het Air Max Plus silhouet. Het is de simpele maar toch altijd populaire ‘Oreo’ colorway.

Het silhouet is een eerbetoon aan de iconische Air Max uit 1988. Hij heeft de legendarische ‘Tuned Air’ demping van het origineel en is voorzien van nieuwe materialen. De schoenen zijn gemaakt met comfortabele, lichte materialen en twee van de colorways hebben grote, opvallende logo’s die zorgen voor een klassieke Air Max look. Voor de nieuwste versie van dit silhouet wordt een monochroom palet gebruikt om de sneaker in een slank zwart en wit ontwerp te schilderen. Voor het bovendeel wordt wit gebruikt als basis terwijl de kenmerkende golvende kooi van het model in zwart is bedekt.

Op dezelfde manier is het middelste gedeelte bedekt met wit, terwijl de voorste en achterste segmenten zijn ondergedompeld in zwart. De afronding van de look zijn natuurlijk de kenmerkende Air Max-units, waarbij de achterste-unit aan de binnenzijde in rood is. De nieuwste Air Max Plus in “Oreo” is nu verkrijgbaar bij geselecteerde shops zoals Overkill, voor €170,-.


Nike Air Max Plus ‘Oreo’

Prijs: €170,-
Colorway: Black / Black – White – White
Stylecode: 852630-032
Shoplink: klik hier >>