Skip to content
Upcoming

Nog een Nike silhouet in de old school Varsity style!

4 augustus 2018 14:33
Nog een Nike silhouet in de old school Varsity style!

Nike heeft de laatste tijd veel gedaan met de old school stijl, zoals bij deze Nike Blazer en al deze Nike modellen met Chenille Swooshes. En het Swoosh merk is daar zeker nog niet klaar mee. Daarom komen er nu twee nieuwe versies van de Nike Vandal High.

Beide sneakers zijn bedekt in satijn. Dit materiaal wordt de laatste tijd vaak gebruikt bij Nike. Satijn geeft sneakers een old school look maar ook een luxere uitstraling. Er worden twee colorways van gereleased.  De eerste is zwart met goud. Deze sneaker heeft een zwarte satijnen basis met gouden details. De Swoosh, de heeltab en de strap om de enkel is goud. De strap is verdeeld in drie strepen. Dit is weer geïnspireerd op de looks van een Varsity jacket. De andere, rood met zilveren, colorway heeft dit ook. Alleen heeft deze een rode basis met zilveren details. Hierbij is de Swoosh, de heeltab en de strap om de enkel zilver. Beide schoenen worden geleverd met een extra paar veters zodat je zelf kan kiezen welke kleur je gebruikt.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, verwachten wij dit paar binnenkort bij Nike en geselecteerde shops. Houd dus goed de releasekalenderin de gaten en klik hier voor meer sneaker nieuws!


Nike Vandal High Supreme QS

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €100,-
Colorway: Black/Gold
Stylecode: AH8652-002


Nike Vandal High Supreme QS

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €100,-
Colorway: Red/Silver
Stylecode: AH8652-600

Images by: Nike / Atmos Tokyo