Upcoming

No Comply x Daniel Johnston x Vans brengt drie sneakers

10 juni 2020 09:41
No Comply x Daniel Johnston x Vans brengt drie sneakers

Er staat ons wat heerlijks te wachten! Vans is namelijk los gegaan en is de samenwerking aangegaan met No Comply en Daniel Johnston. Daniel Johnston kan je waarschijnlijk wel herkennen, de blijvende indruk wordt buiten de kunstwereld gezien. In 2018 moedigde zijn iconische vriendelijke kikkermuurschildering. Met de start van het How Are You project. Het was een eendaags initiatief wat uitgroeide tot een volwaardige beweging. En natuurlijk een eerdere collega, No Comply Skate. Die zijn 13e verjaardag viert. Nu brengen ze maar liefst drie modellen die al op 13 juni zullen verschijnen.

No Comply x Daniel Johnston x Vans

Het vroegtijdig overlijden van Johnston later in 2019, die zelf aan gezondheidsproblemen leed inspireerde de missie om verder te gaan. Het benadrukte daarmee het belang van de tweede capsule voor samenwerking die eerder dit jaar voor het eerst werd laten zien. Dit keer zijn er maar liefst drie modellen inbegrepen, de Slip On Pro, Old Skool Pro en Authentic Pro. Elk model heeft een zacht mix van wit, grijs en oranje. Op het bovenwerk is er gekozen voor het beroemde artwork dat het helemaal bedekt. Elke sneaker is uitgerust met een Pop Cush binnenzool. Alle drie zijn voorzien van feloranje zolen versierd met sterren naast Johnston’s geboorte en sterfjaren. Ook zie je in de collectie meer dan de drie sneakers, zo zijn er shirts, pet en draagtas.

Release info

Dit heerlijke pack van No Comply x Daniel Johnston x Vans zal droppen op 13 juni 2020 bij Vans en Vans retailers. De prijzen verschillen nog een beetje. Hieronder vind je nog wat foto’s van het heerlijke pack. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: No Comply x Daniel Johnston x Vans
The Turnover