Skip to content
Upcoming

Ninja en adidas komen deze zomer nog met een nieuwe samenwerking

25 maart 2020 16:14
Ninja en adidas komen deze zomer nog met een nieuwe samenwerking

Eerder kwamen Ninja en adidas al met een samenwerking, maar deze zomer komen zij opnieuw met een samenwerking. Deze wordt losgelaten op de Nite Jogger. De sneaker heeft een compleet nieuwe look gekregen met toffe details.

Tyler Blevnis, beter bekent als Ninja is een professioneel gamer en streamer uit Amerika. Sinds 2009 is hij competitief gamer, en in 2017 begon hij met het e-sportteam van Lumnosity. Na vele andere games brak hij door met Fortnite op Twitch. Hij had 14,7 miljoen volgers op Twitch voor dat hij overstapte naar Mixer. (Mixer en Twitch zijn streaming kanalen voor videogames). Ninja staat vooral bekent om zijn prestaties met het spel Fortnite. Hij heeft zelfs zijn eigen skin gekregen en dus verschillende samenwerkingen met o.a adidas.

Ninja X adidas Nite Jogger ‘Time in’ | Closer Look

Waar de vorige samenwerking wit met blauw en geel was is het dit keer totaal iets anders. Ditmaal heeft de Nite Jogger een oranje bovenwerk ontvangen met gele en blauwe details. De welbekende drie strepen van adidas zijn blauw gekleurd net als het ninja label die aan de sneaker bevestigd is. De lacepanels zijn deels ook blauw gekleurd en de ‘Time In’ op de veters. Op de toebox is een mesh-achtig materiaal te zien met een patroon, dit is ook de zien op de heel.

De sneaker zou in april worden verwacht maar door de omstandigheden van COVID-19 is de release uitgesteld. De Ninja X adidas Nite Jogger ‘Time in’ zal later deze zomer gereleased worden via adidas en geselecteerde winkels. Tot die tijd kun je de sneakers hieronder bewonderen!


Images by: YANKEEKICKS