Upcoming

Nike ZoomX Vista Grind komt in een nieuwe colorway

4 juli 2019 12:02
Nike ZoomX Vista Grind komt in een nieuwe colorway

De Nike ZoomX Vista Grind is één van de meest opvallende releases in de afgelopen tijd. Vandaag kwam de ‘Barely Volt’ colorway uit van dit model via nike.com. Nu zijn er foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe colorway, namelijk een ‘Racer Blue’ colorway.

Nike’s ZoomX Vista Grind is ontworpen met als doel verschillende soorten stijl en comfort te combineren. Die stijl komt door de vorm van het silhouet en de elegante gevoeligheid. Ook pikt het model signalen op van een mix van streetwear en high fashion. Om een comfortabele nieuwe zool te creëeren werden er productiesnippers van andere hardloopschoenen gerecycled en samengevoegd in de midsole van de ZoomX Vista Grind. Dit zorgde voor een enorm licht, springering gevoel voor elke stap die je zet. Het model is een soort mix van verschillende modellen, zoals de M2K Tekno, React Element en een futuristische rollerskate.

Nike ZoomX Vista Grind ‘Racer Blue’ Details

Deze nieuwe colorway is behoorlijk afwijkend van de voorgaande colorway, de ‘Barely Volt’. De ‘Barely Volt’ colorway beschikt over felle, opvallende kleuren terwijl de nieuwe colorway wat donkerder is en minder opvallend. Het enige wat leven inblaast bij deze colorway is de midsole, want deze beschikt over een witte neutrale kleur. De kleur blauw zijn verreweg het helderst, want deze kleur zorgt ervoor dat de Swoosh en heel pull tab eruit springen. Ook de zool beschikt over blauwe opvallende details, doormiddel van een open stukken in de midsole. De upper van het model beschikt over een transparante upper in een donkergrijze kleur. Op de veters en op de tong bevinden zich een zwarte kleur. Als finishing touch beschikt de outsole over een transparante, grijze kleur.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend van de Nike ZoomX Vista Grind ‘Racer Blue’, maar wij verwachten dat hij binnenkort zal uitkomen via onder andere nike.com. Wel kunnen we jullie een first look geven van de colorway, scroll naar beneden om foto’s te bekijken. Check dagelijks Sneakerjagers om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Nike ZoomX Vista Grind
Nike ZoomX Vista Grind
Nike ZoomX Vista Grind
Nike ZoomX Vista Grind
Images by @US_11

The Turnover