Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Force 1 Type ‘N.354’ komt in 2 nieuwe colorways

19 augustus 2019 12:33
Nike’s Air Force 1 Type ‘N.354’ komt in 2 nieuwe colorways

De ‘N.354’ reeks van Nike blijft groeien in 2019. Nu zijn er twee nieuwe colorways onderweg van de Air Force 1 Type ‘N.354’ lijn. Het gaat om twee witte colorways waarvan de ene over gele details beschikt en de ander over zwarte details.

Nike’s Air Force 1 Type is onderdeel van de ‘N.354’ familie, een eerbetoon aan de snelste mijl van Steve Prefontaine. De sneaker is een klassieker en beschikt over een handgemaakte look. Het is mogelijk om de sluiting en verstelbare details goed te zien, omdat de schoen is gemaakt van transparant materiaal.

Eén van de prioriteiten van Nike is het vernieuwen en verbeteren van technologie in sneakers. Nike bracht in 2019 een nieuwe, experimentele lijn uit genaamd ‘N.354’. De collectie haalt inspiratie uit het verleden, heden en toekomst. Dit wordt gecombineerd tot een bijzondere sneaker die de grenzen verlegt.

Nike Air Force 1 Type ‘N.354’ | Details

Er komen twee nieuwe colorways van de Air Force 1 Type ‘N.354’. Beide colorways zijn wit, echter beschikken de details over verschillende kleuren. De ene heeft gele details en de ander zwarte details. Beide colorways hebben een gedeeltelijke binnensleeve die zorgt voor een aansluitend gevoel. Daarnaast bevat de sneaker ook over Flywire kabels en een verstelbaar bandje die voor nog meer ondersteuning zorgen rondom je middenvoet.

De ontwerpers bij Nike besloten om de kleuren zo simpel mogelijk te houden, omdat het ontwerp al over vele details beschikken die duidelijke taal spreken. Op het witte, lederen bovenwerk kan je handgeschreven ‘N.354’ branding vinden. Ook zorgt tape op de naden en zichtbare stiksels voor een handgemaakte look. Achterop de sneaker is de verstelbare band te vinden. Deze beschikt over een gele en een zwarte kleur. De binnenkant van de upper is transparant. Dit zorgt ervoor dat je de Flywire kabels kan zien lopen onder de gedeeltelijk transparante Swoosh.

Op de oversized rubberen neus staat een geometrisch patroon dat is geïnspireerd op de technische handleiding die in de jaren ’70 en ’80 te vinden waren in de schoenendozen. De kleurrijke, elastische tong heeft een geperforeerd patroon dat voor nog meer ventilatie zorgt.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de twee aankomende colorways. Wel hebben we al foto’s ontvangen, scroll naar beneden om de nieuwe colorways te bekijken! Vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender in de gaten te houden om up-to-date te blijven van upcoming releases.


Nike Air Force 1 Type 'N354' - Black & White

AT7859-101 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Type

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Yellow

AT7859-100 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Type
Images by Nike