Skip to content
Where to Cop

NikeCourt Zoom Vapor RF x Air Jordan III x Atmos “Elephant”

16 november 2017 15:01
NikeCourt Zoom Vapor RF x Air Jordan III x Atmos “Elephant”

In 2014 zagen we voor het eerst de samenwerking tussen twee van de beste atleten ter wereld, Roger Federer en Michael Jordan. Ze brachten toen de NikeCourt Zoom Vapor in een “Black Cement” colorway uit. Daarna is de NikeCourt Zoom Vapor RF “White Cement” uitgekomen en nu is het de beurt van aan de Atmos Elephant variant.

De NikeCourt Zoom Vapor RF x AJ3 is geïnspireerd door twee van de beste atleten ter wereld. De schoen heeft Roger Federers iconische design met de kenmerkende stijl van MJ. De twee werkten voor het eerst samen in 2014. Deze nieuwe editie zet hun partnerschap voort en viert Rogers liefde voor de iconische Air Max 1 'Atmos' met de opvallende accenten in Jade, de klassieke olifantenprint en het premium leren bovenwerk.

Roger is al sinds 2007 een enorm fan van de iconische Nike Air Max 1 x Atmos “Jade/Elephant”. Nog steeds wordt deze sneaker gezien als een van de beste Air Max 1 colorways ter wereld. Door deze liefde van Roger naar de Jade colorway is deze NikeCourt Zoom Vapor RF x Air Jordan III x Atmos “Elephant” ontstaan.

NIKECOURT ZOOM VAPOR RF X AIR JORDAN III X ATMOS "ELEPHANT"
Color: Black/White/Jade
Stylecode: 709998-031
Releasedatum: 17-11-2017
Prijs: €200,-
Storelist: >> Klik Hier <<

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.