Upcoming

Weerbestendige makeover voor de Nike Zoom Pegasus

2 oktober 2019 13:04
Weerbestendige makeover voor de Nike Zoom Pegasus

Verschillende bestaande sneakers zijn de afgelopen tijd al verbeterd met het gebruik van GORE-TEX materiaal. Nadat adidas en Converse al verscheidene paren hebben uitgebracht met GORE-TEX is dan nu een Nike model aan de beurt. Namelijk de Nike Zoom Pegasus 36 Trail.

GORE-TEX staat bekend om hun waterdichte materialen die in veel situaties van pas komen. De materialen zijn niet alleen waterdicht maar ook ademend en geschikt voor hevige druk. Dit is dan ook de reden dat verschillende schoenen een GORE-TEX makeover krijgen.

Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX | Details

De Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX is een ‘weatherproof’ hardloopschoen. De kussens in de midsole zorgen voor het comfort wat we gewend zijn van de Nike Zoom Pegasus. De sneaker zal op 10 oktober 2019 releasen in twee verschillende colorways. Een onopvallende zwarte colorway met donkergrijze accenten en een donker groene colorway met zwarte en oranje accenten. Op beide colorways zijn verschillende GORE-TEX details aangebracht. Op de zijkant staat ‘WATERPROOF CERTIFIED’ en op de midsole staat ook kleine tekst. Naast deze details zien we natuurlijk ook de standaard Nike branding. De Swoosh staat op de zijkant net als de Nike Zoom branding.

De prijs van deze release op 10 oktober 2019 zal €160 zijn. Houd onze sneaker release kalender in gaten voor meer updates.


Nike Zoom Pegasus 36 Trail Gore-Tex 'Thunder Grey'

BV7762-001 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX
Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX

Nike Zoom Pegasus 36 Trail Gore-Tex 'Galactic Jade'

BV7762-300 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX
Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX
Images by SNEAKERSNSTUFF

The Turnover