Upcoming

De Nike Zoom Freak 1 ‘Coming to America’ dropt op 2 augustus

17 juli 2019 12:14
De Nike Zoom Freak 1 ‘Coming to America’ dropt op 2 augustus

De kersverse MVP van de NBA, Giannis Antetokounmpo, bracht al een aantal weken geleden zijn eerste signature sneaker uit met Nike. Nu gaat Nike een speciale versie uitbrengen van de Zoom Freak 1 die geïnspireerd is op één van Giannis favoriete films, “Coming to America”.

Coming to America

Coming to America is een Amerikaanse speelfilm uit 1988 met Eddie Murphy in de hoofdrol. Eddie Murphy speelt Akeem Joffer die de prins is van de Afrikaanse staat Zamunda. Omdat de prins geen traditionele bruid wil die door zijn vader is geselecteerd gaat Akeem samen met zijn persoonlijke bediende Semmie naar Queens in New York om een vrouw te vinden die van hem houdt, onafhankelijk van zijn rijkdom en status.

Image by Paramount

De nieuwe colorway van de Zoom Freak 1 is compleet geïnspireerd op deze film. Dit zien we gelijk al aan de details op de tong. Daar staat, in het goud, de tekst “Coming to America”. Daarnaast zien we een luipaard print op het bovenwerk. Ditzelfde printje was terug te vinden op de sjaal die Akeem Joffers droeg in de film. Daarnaast zien we een gouden Swoosh op de witte midsole. De transparante outsole heeft ook weer gouden details in de vorm van spikkels.

De doos en kleding

De schoenen komen in een gouden doos met rode branding. Daarin zit een speciale kaart met Giannis Antetokounmpo verkleedt als Eddie Murphy’s personage, Akeem Joffer. Daarnaast is de doos gevuld met roze blaadjes die refereren naar de blaadjes die werden gegooid op de bruiloft van Akeem.

Tenslotte zal de Nike Zoom Freak 1 ‘Coming to America’ uitkomen met een aantal kledingstukken, geheel in het thema van de film. Er zal een t-shirt en een pet zijn met dezelfde luipaard print als op de sneakers. Ook komt er een trainingspak geheel in stijl van de film.

De Nike Zoom Freak 1 ‘Coming to America’ zal releasen op vrijdag 2 augustus voor €120,-. Check hieronder de winkels waar hij zal releasen.


Nike Zoom Freak 1 'Coming to America'

BQ5422-900 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders

Nike Zoom Freak 1 "Coming to America"
Nike Zoom Freak 1 "Coming to America"
Nike Zoom Freak 1 "Coming to America"
Nike Zoom Freak 1 "Coming to America"
Nike Zoom Freak 1 "Coming to America"

The Turnover