Upcoming

Upcoming: Nike x Fear Of God 1 ‘Triple Black’

15 april 2020 19:27
Upcoming: Nike x Fear Of God 1 ‘Triple Black’

25 april staat in het teken van de volgende Nike x Fear Of God release. Het signature model, de Nike Air FOG 1 komt dit keer uit in een ‘Triple Black’ colorway. Het model is een combinatie tussen high-end streetwear en sportswear. Met deze komende release zorg je er geheid voor dat alle ogen gericht zijn op jouw sneakers.

De Nike x Fear of God Air FOG 1 is een combinatie van verschillende stijlen. De meeste inspiratie is toch wel afkomstig uit de Nike Air Max 180, een model wat we helaas de laatste tijd minder op onze Releasekalender zien verschijnen. Verder zien we duidelijke high-end sferen door de materiaalkeuze en de simplistische looks.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van stevig mesh met premium suede op de de toebox. De veter case aan de zijkant van de sneaker is zwart met een mini swoosh. Onder het bovenwerk van de sneaker zit een dikke rubberen zwart midsole met zwarte Air Unit.

Deze Nike x Fear Of God 1 ‘Triple Black’ zal uitkomen op 25 april 2020 bij Nike.com en geselecteerde retailers. De sneakers hebben overigens wel een flink prijskaartje, namelijk €350,-. Neem hieronder een kijkje van de on-foot foto’s van deze release. Zoals altijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en eventuele updates over deze release.

Nike Air Fear Of God 1 'Noir'

AR4237-005 · Prijs vanaf €399,-

Naar alle aanbieders
Fear Of God 1
Fear Of God 1
Fear Of God 1
Fear Of God 1
Images by: @repgod888
The Turnover