Skip to content
Upcoming

Zeven nieuwe colorways voor de Nike WMNS Dunk Low duiken op

18 augustus 2020 20:42
Zeven nieuwe colorways voor de Nike WMNS Dunk Low duiken op

De Nike Dunk hype is er nog steeds en het zou ook nog wel even duren voordat deze voorbij is, want er zijn namelijk zeven nieuwe colorways opgedoken voor de Nike WMNS Dunk Low.

De Nike Dunk Low SP is een variant van het populaire Nike SB Dunk Low model. De twee modellen zijn vrijwel identiek aan elkaar, maar er zijn toch een paar verschillen. De Nike SB Dunk Low heeft namelijk extra dikke padding. Dit zorgt ervoor dat de sneaker een stuk comfortabeler zit tijdens het skatenboarden. De Nike Dunk Low SP is dus een casual variant die bijna dezelfde looks heeft als de SB variant. De SP variant heeft bijvoorbeeld ook geen dikkere tong wat weer wel aanwezig is bij de SB.

Nike WMNS Dunk Low

De colorways die vrij zijn gekomen zijn de Sail, White/Black, Orange Peel, Photon Dust, Crimson Tiny, Green Glow en Laster Orange. Alle zeven colorways zijn geheel gemaakt van leer en hebben een base in een witte kleur. Over deze witte kleur zit dan bijbehorende kleur van de colorway. De sneaker worden afgerond door een witte midsole en bijbehorende kleur outsole.

De releasedatum voor de Nike WMNS Dunk Low colorways is nog onbekend, dus is het even afwachten op meer informatie. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike WMNS Dunk Low
Image by PY_RATES
Nike WMNS Dunk Low
Nike WMNS Dunk Low
Images by Wavegod_the_legend