Skip to content
Upcoming

De Nike Wmns Air Max 95 verschijnt in pony haar en krokodillenhuid

13 juli 2020 16:34
De Nike Wmns Air Max 95 verschijnt in pony haar en krokodillenhuid

Nike’s Air Max 95 heeft in 2020 al aardig wat bizarre colorways voorbij zien komen. Hier wordt er binnenkort eentje aan toegevoegd, want de Nike WMNS Air Max 95 is gezien in een colorway met synthetisch pony haar, krokodillenprint en een bloementextuur.

Het Nike Air Max 95 model debuteerde in 1995. Dit was niet zomaar een sneaker, want het was de eerste sneaker die beschikte over een Air Unit in zowel de achterkant als de voorkant van de sneaker. Sinds zijn release is 1995 zijn er al vele colorways verschenen. Veel nieuwe colorways, maar ook veel retro colorways. Nu is het tijd voor een opvallende colorway.

Nike WMNS Air Max 95 Premium ‘Pony Hair’ | CZ8102-001

De basis van de sneaker heeft vrij simpele, minimalistische kleuren gekregen, namelijk Light Bone, Velvet Brown en Olive Grey. Toch heeft de sneaker een levendige look gekregen door de overlays. De golvende overlays op de zijkanten beschikken over opvallende details. Zo heeft de eerste laag een print van zonnebloemen, terwijl de tweede laag een roze kleurige paardenharen heeft gekregen. De laag hieronder beschikt over een krokodillen print. De binnenkant is het tegenovergestelde van de buitenkant. Hier zijn de lagen verwerkt in militair gewaad passend groen en zandkleuren. Onder het opvallende bovenwerk loopt een witte midsole en een zwarte rubberen outsole.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor de sneaker in Europa. In Azië is de sneaker verkrijgbaar bij een paar winkels voor zo’n €180,-. Blijf onze Releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates. Scroll naar beneden voor foto’s.

Nike Wmns Air Max 95 Premium 'Daisy Chain'

CZ8102-001 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
WMNS Air Max 95
WMNS Air Max 95