Skip to content
Upcoming

Nike voegt een cartoon krab toe op de Air Max 95

1 maart 2019 13:16
Nike voegt een cartoon krab toe op de Air Max 95

Nike liet laatst al een samenwerking zien met Frog Skateboards, waarin er op de SB Blazer een kikker was geplaatst. Nike zet dit idee voort op de Nike Air Max 95, nu met een krab op de tong!

De details
De bovenhelft van de upper is zwart van kleur die later overgaat in een rood-oranje kleur en wit onderaan de upper. Deze rood-oranje kleur is ook terug te vinden in de lace-loops. Het meest opvallende aan de upper is natuurlijk de leren tong met daarop de krab. Het leuke aan deze krab is dat de mond van de krab een swoosh logo heeft. De midsole is wit en de Air Unit heeft weer die rood-oranje kleur. Als laatste heeft de insole een combinatie van geel en blauw met in het midden in grote letters “Nike”.

Er is nog geen officiële release datum bevestigd voor deze awesome sneaker, maar wordt binnenkort wel verwacht op Nike.com voor ongeveer €170,-. Wil jij geen één release missen? Check dan onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 'Crab'

CD7792-001 · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders