Skip to content
Upcoming

Nike voegt de ‘Rainbow’ toe aan de Air Force 1 High

1 mei 2019 14:12
Nike voegt de ‘Rainbow’ toe aan de Air Force 1 High

De Nike Air Force 1 High heeft een nieuwe variant toegevoegd aan de collectie. Dit keer in een speciale combinatie van kleur. De sneaker is nu al verkrijgbaar in de USA bij Nike.

Nike heeft een gloednieuwe Air Force 1 High toegevoegd aan de collectie. Dit keer in een wel heel speciaal ontwerp. Na het succes van de Nike Air Max 97 ‘Neon Seoul’ heeft dit pareltje hier zeker iets van weg. De Nike Air Max 97 ‘Neon Seoul’ was een van de winnaars van de Nike On Air Contest 2018. De sneaker is razend populair geworden door de kleuren die gebruikt zijn aan de zijkant van de sneaker. Door de combinatie van neon rood en blauw op een zwarte basis valt het enorm op.

De details

De nieuwe Nike Air Force 1 High ‘Rainbow’ lijkt geïnspireerd te zijn op de ‘Neon Seoul’. De sneaker heeft een basis van wit met een overloop in de kleuren rood met blauw. Deze kleuren komen terug op de Swoosh en op de midsole. Verder is de sneaker exact zoals we gewend zijn. Toch heeft het wel iets opvallends. Dit komt door het Swoosh logo die van stof is gemaakt. Door het kleurverloop van rood naar blauw en de basis van wit, is het een perfecte sneaker voor de zomer. De Nike Air Force 1 High ‘Rainbow’ CJ0525-100 is nu verkrijgbaar in de USA bij Nike. Wanneer de sneaker exact gereleased wordt in Nederland is nog niet bekend.


Nike Air Force 1 High 'Rainbow'

CJ0525-100 · Prijs vanaf €399,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 High 'Rainbow'
Nike Air Force 1 High 'Rainbow'
Nike Air Force 1 High 'Rainbow'
Images by Nike