Skip to content
Upcoming

Nike Voegt alweer ‘Midnight Navy’ toe aan de Air Max 95

21 maart 2019 16:12
Nike Voegt alweer ‘Midnight Navy’ toe aan de Air Max 95

De Nike Air Max 95 heeft al vele verschillende colorways gezien. Zowel hele donkere als hele lichte colorways. We zien ook dat Nike de ‘Midnight Navy’ colorway steeds vaker toepast. Zo kwam deze colorway al eerder op de Air Max 1, Air Max 97, maar ook al een keer eerder op de Air Max 95. Die sneaker heeft een zomerse look vanwege de combinatie van ‘Midnight Navy’, ‘Laser Orange’ en ‘Pure Platinum’. Nu krijgt de Nike Air Max 95 een iets rustigere uitstraling.

De details

De Nike Air Max 95 SE wordt in een nieuw jasje gestoken. Ook hier zien we ‘Midnight Navy’ en ‘Laser Orange’ terugkomen. Toch heeft deze sneaker een rustigere uitstraling dan zijn voorganger. Dit komt doordat het ‘Midnight Navy’ nu meer ruimte heeft gekregen op de sneaker. De upper bestaat uit een combinatie van wit en ‘Midnight Navy’. Dit vormt een rustige basis voor de ‘Laser Orange’ kleur. Deze kleur is te vinden op de Swoosh en Air Max branding op de tongue. Verder is de Air Unit ook voorzien van ‘Laser Orange’.

De Nike Air Max 95 SE ‘Midnight Navy’ laat nog even op zich wachten. De releasedatum staat namelijk gepland op vrijdag 10 mei. De sneaker zal rond de €170,- gaan kosten. Wij zijn benieuwd wat jullie van deze sneaker vinden, dus geef vooral een up- of down-vote in onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 SE 'Midnight Navy'

AJ2018-401 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike