Skip to content
Where to Cop

Nike Vapor Street Flyknit release

22 februari 2018 12:45
Nike Vapor Street Flyknit release

Vrijdag (23 februari 2018) is het zo ver, de Nike Vapor Street Flyknit release. De sneaker zal verkrijgbaar zijn in twee verschillende colorways: Black/Anthracite en University Red/Black-White. 

Een klassieke zwarte en rode colorway wordt verwelkomt in een ademend Flyknit-model. Deze wordt benadrukt door een extra grote Swoosh. In tegenstelling tot de Zoom VaporFly Elite-hardloopvariant, is de Vapor Street Flyknit meer een lifestyle sneaker, maar dan zonder de ZoomX-demping. Check via deze link vergelijkbare hardloopmodellen van Nike.

De Nike Vapor Street Flyknit is een straatschoen die volledig is geïnspireerd op de topprestaties van hardlopen. Het algehele ontwerp en de extra grote Swoosh komen rechtstreeks van de VaporFly Elite 4%, een sneaker die speciaal is gemaakt voor het Breaking2-initiatief van vorig jaar. Voor het Breaking2 onderzoeksteam van Nike, draaide het hele project om één vraag: hoe kunnen we de allerbeste langeafstandslopers ter wereld helpen nog sneller te gaan? En dan niet zomaar een beetje, maar sneller dan elke afstandsloper ooit. Als je meer wil weten over dat project klik dan hier. De gevormde buitenzool bestaat uit dempend schuimrubber. Terwijl de spitse hak die toeloopt in een piek, het resultaat is van de aerodynamica die een 4% lagere looptijd oplevert.

Een perfecte sneakers voor als je op zoek bent naar iets wat lekker loopt. Of natuurlijk gewoon voor het hardlopen!


Nike Vapor Street Flyknit

Verwachte prijs: €150
Colorway: Black/Anthracite
Stylecode: AQ1763-001
Shoplink: >> klik hier <<Nike Vapor Street Flyknit

Verwachte prijs: €150
Colorway: University Red/Black-White
Stylecode: AQ7163-600
Shoplink: >> klik hier <<