Skip to content
Upcoming

Nike komt met V-Love O.X. pack

6 mei 2019 16:27
Nike komt met V-Love O.X. pack

Nike bracht in 1985 de V collectie uit met drie verschillende modellen. De Vector, Vengeance en de Vortex. Nu komt Nike met 4 nieuwe colorways van de V-Love O.X.. Dit is een soort 2.0 versie van de V-collectie die in 1985 uitkwam.

Van de 4 colorways is er momenteel al één uitgekomen. Dit is de “Hyper Jade”. Het model lijkt op de Nike Vengeance. De colorway beschikt over witte, grijze, zwarte en hyper jade kleuren. De upper is gemaakt van leer en textiel. Ook beschikt de sneaker over een rubberen zool. De Swoosh zit vast aan het element op de hiel en deze beschikken beide over een Hyper Jade kleur. Elke colorway beschikt over een soort band die over de upper loopt. Verder komt de damessneaker in nog 3 andere colorways. De namen van de andere 3 colorways zijn: “Summit White”, “Parachute Beige” en “Gym Red”.

Wij verwachten dat deze 3 colorways aanstaande donderdag, 9 mei, zullen uitkomen bij verschillende retailers. De “Hyper Jade” is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb. De “Summit White” en de “Parachute Beige” colorways zullen ook via 43Einhalb verkrijgbaar zijn. de “Gym Red” colorway zal hoogst waarschijnlijk ook 9 mei uitkomen via nike.com. Aan de colorways hangt een prijskaartje van €90,-. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de colorways. Houdt ook onze kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Nike WMNS V-Love O.X.

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike V-Love O.X.

Nike WMNS V-Love O.X. 'White'

AR4269-102 · Prijs vanaf €236,-

Naar alle aanbieders
Nike V-Love O.X.

Nike WMNS V-Love O.X. 'Parachute Beige'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike V-Love O.X.

Nike WMNS V-Love O.X. 'Chicago'

AR4269-101 · Prijs vanaf €172,-

Naar alle aanbieders
Nike V-Love O.X.