Upcoming

Nike trapt de Black Friday week af met 50% korting op een grote selectie items

24 november 2019 00:00
Nike trapt de Black Friday week af met 50% korting op een grote selectie items

Het is zover, 8 dagen van aanbiedingen en de beste deals gaan weer van start. Natuurlijk komt ook Nike met een week vol acties! Check hier onder de eerste Nike Black Friday actie!

Ondanks dat dé dag nog even op zich laat wachten knalt Nike er direct boven op. Vanaf vandaag, zondag 24 november, geeft het merk al 50% korting op een zeer uitgebreide selectie! In deze selectie zitten sneakers zoals de Air Max 720, Shox en ook de Air Force 1 is terug te vinden! Om van deze korting te genieten is geen code nodig, alle korting is al berekend. Het enige wat jij dus hoeft te doen is je nieuwe paartje te zoeken.

Heb je al genoeg sneakers of ben je opzoek naar een nieuwe sport outfit? Dan kan je ook zeker slagen in de Nike Black Friday sale. Want naast schoenen zijn ook kleding en accessoires afgeprijsd!


Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist. Alle onderstaande shops leveren zonder problemen op elk adres in Nederland en België.


The Turnover