Skip to content
Newsfeed

Nike toont officiële beelden Dunk High ‘Green Denim’

31 juli 2022 17:10
Nike toont officiële beelden Dunk High ‘Green Denim’

Nike komt met een nieuwe denim colorway. Eerder dit jaar werden de ‘Pink Denim’ en ‘Blue Denim’ colorways getoond en nu toont Nike de officiële beelden van de ‘Green Denim’. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we dit paartje in de zomer van 2022 verwachten.

Nike brengt denim terug in 2022. Naast de ‘Pink Denim’ en ‘Blue Denim’ colorways van de Dunk High, komt het merk ook met een Air Jordan 1 High ‘Denim’. Alle drie de sneakers combineren een witte upper met denim overlays. Nu komt het merk met een groene variant van de Dunk High.

Evenals de voorgaande modellen, heeft ook de Dunk High ‘Green Denim’ een witte upper. Deze is van leer. De overlays kleuren groen en hebben een denim look gekregen. De pastelgroene kleur geeft de sneaker een frisse look en maakt het een geschikte sneaker voor het zomerseizoen.

Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Deze kleurt lichtgroen en is van denim. De kraag kleurt wit en is van leer. De off-white middenzool geeft de sneaker een retro look. De buitenzool matcht met de overlays en kleurt lichtgroen. Op het label op de tong is het Nike logo te zien. Deze kleurt zwart.

De Nike Dunk High ‘Denim Green’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten, hoogstwaarschijnlijk in de zomermaanden. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date over deze releases. Vergeet Sneakerjagers ook niet te volgen op Instagram en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwsberichten.

Nike Dunk High Green Denim
Nike Dunk High Green Denim
Nike Dunk High Green Denim
Nike Dunk High Green Denim
Nike Dunk High Green Denim