Skip to content
Upcoming

Nike Sustainability Collection

13 maart 2019 14:05
Nike Sustainability Collection

Nike is de laatste jaren al flink bezig geweest om de duurzaamheid van de producten te verhogen. Dit doen zij door nieuwe technieken te gebruiken. Het R&D team van Nike gaat bij de volgende sneakers de ecologische richting op met deze Sustainability Collection!

In de eerste drie paar van deze serie wordt het meest duurzame materiaal tot nu toe gebruikt, namelijk Flyleather. Dit Flyleather materiaal is gemaakt van gerecyclede vezels en wordt toegevoegd aan de silhouetten van het “Earth Day” Pack. In het “Earth Day” Pack vinden we de Nike Air Force 1, Cortez en Blazer Low. Alle drie de silhouetten hebben een triple white colorway. Wat tof is aan deze sneakers is dat Steve Harrington’s artwork heeft gemaakt voor deze sneaker.

In de “Plant Color” Collection zijn de kleuren die zijn toegevoegd gemaakt van plantaardige kleurstoffen. In deze collectie maakt Nike gebruik van de Air Max 95 en de Blazer Low. De kleuren die we zien in deze collectie zijn lekker zomers en dus ideaal voor het aankomende zomer weer!

Als laatst krijgen we een one-of-a-kind Vapormax op de planken te zien. Zoals verwacht is deze Vapormax gemaakt van het duurzame en comfortabele “Flyknit” materiaal.

De releasedatum van deze collectie is nog niet bekend en kan verwacht worden gedurende de hele zomer van 2019. Houd dus onze releasekalender goed in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike “Earth Day’ Pack


“Plant Color” Collection