Skip to content
Newsfeed

Nike stelt de Travis Scott x Air Max 1 releases uit

16 november 2021 13:00
Nike stelt de Travis Scott x Air Max 1 releases uit

De twee colorways van de Travis Scott x Air Max 1 zijn uitgesteld. Deze sneakers zouden op 16 december 2021 gereleased worden, maar zijn nu uitgesteld tot een onbekende datum. Dit uit respect voor alle slachtoffers die vielen tijdens het Astroworld festival op 5 november 2021.

Travis Scott x Nike Air Max 1’s uitgesteld

Nike kondigde op 16 november 2021 via de SNKRS app aan dat de release van de Air Max 1 met de rapper uit Houston uitgesteld is. Travis Scott hield op 5 november 2021 zijn Astroworld festival waar het compleet mis ging. Door verdringing zijn er 10 doden gevallen en meerderen gewonden.

Het festival zou officieel twee dagen duren, maar werd na de eerste dag gecanceld. Op Instagram liet de rapper weten dat hij het vreselijk vindt wat er plaats vond op zijn festival en wil de schadevergoedingen van zijn festivalgangers betalen. Ook zijn de lang aangekondigde Nike Air Max 1’s uitgesteld uit respect voor de slachtoffers.

Nike Travis Scott
Foto van Nike

Hierbij gaat het om de colorways ‘Baroque Brown‘ en ‘Saturn Gold‘. De sneakers stonden al lange tijd op de kalender en werden voordat de officiële release datum bekend gemaakt was, al meerdere keren gespot op het internet. De sneakers zouden op 16 december 2021 uitgebracht worden. Tot wanneer de sneakers uitgesteld zijn, is nog onbekend.