Skip to content
Upcoming

Nike Spiridon Cage 2 komt heel snel in een nieuwe colorway

5 mei 2020 10:32
Nike Spiridon Cage 2 komt heel snel in een nieuwe colorway

De Spiridon Cage van Nike heeft zijn herintroductie goed ingeluid met de samenwerking met Stussy die niet heel lang geleden dropte. Nu breidt de familie zich uit met veel nieuwe colorways die op de planning staan, en de eerstvolgende is al sneller dan je denkt. Vrijdag 8 mei dropt het nieuwste paar, de Nike Spiridon Cage 2 ‘White/Blue’. Dan zullen ze bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn, inmiddels zijn ze afgelopen zaterdag 2 mei al een keer gedropt bij Foot District. We kunnen je alvast meegeven, wees er snel bij want ze gaan hard!

De sneaker is ontworpen voor het echte hardlopen, de sneaker was oorspronkelijk bedoeld voor de Japanse markt. Het paar werd in 2003 uitgebracht. Al snel werd het model populair rondom bekende namen. Nu is de Nike Spiridon Cage 2 terug, want hij is gespot door Kanye West, Travis Scott en dus Stussy waarmee ze hun herintroductie hebben bekend gemaakt. Het paar heeft zijn verdiende aandacht gekregen en dat blijft voorlopig wel even zo, de sneakers komen namelijk nog in veel colorways.

Nike Spiridon Cage 2 ‘White/Blue’ | CD3613-100

Spiridon fans kregen het al warm toen de ‘Triple White’ uitkwam, maar nu zal dat wel een stapje verdergaan. De nieuwste aanwinst van de Nike Spiridon familie is geïnspireerd op Het klassieke ‘University Blue’ van North Carolina. De sneaker heeft een schone uitstraling die een engelachtige witte tint op zich neemt. Die bedekt ook het honinggraat patroon met mesh en leren overlays. Die wordt verbroken door blauwe kleur bij de Swoosh, tonglipjes, voetbedden en tussenzoolkooien.

Release info

Zaterdag 2 mei 2020 was het paar al gedropt bij Foot District vanaf 140,-. dit was er voor de echte vroege vogels. Nu zullen ze aankomende vrijdag 8 mei bij Nike en Nike retailers droppen voor €139,-. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste releases.

Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 'White/Blue'

CD3613-100 · Prijs vanaf €211,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike