Skip to content
Upcoming

Nike Sky Force 3/4 komt terug in een bekende colorway

22 mei 2020 12:50
Nike Sky Force 3/4 komt terug in een bekende colorway

Er staat weer een heerlijke sneaker op de planning, dit keer is het een nogal bijzonder model. Namelijk de Sky Force 3/4 van Nike! In een te gekke ‘Snakeskin’ colorway. Misschien komt die je ook wel bekend voor, want diezelfde colorway wordt ook gebruikt op de Blazer Mid die binnenkort zal uitkomen. De sneakers kwamen een tijd terug al uit maar zijn nu nog steeds niet weg te denken en zijn populairder dan ooit. De Sky Force 3/4 belooft al heel snel uit te komen. Lees dus snel verder voor alle info.

Nike is een behoorlijke tijd terug in de tijd gegaan om de Sky Force terug te halen. Het paar maakte in 1983 zijn debuut, een decennium later na de Blazer. Het paar is even weggeweest maar is nu weer terug in te gekke colorways. De afgelopen jaren heeft het paar behoorlijk zijn come back gemaakt, en er beloven nog veel meer te komen.

Nike Sky Force 3/4 ‘SnakeSkin’ | CW7074-100

Het paar heeft een bijzonder uiterlijk, er is namelijk gekozen voor twee verschillende kleuren op de swooshes. Gekleed in een White, University Red en Racer Blue kleurenschema. Dit paar heeft een wit lederen bovenwerk, dat geaccentueerd is met een slangenprint. Dit is van leder op de swooshes gevestigd in een afwisselende manier van rode en blauwe kleuren. Met een doorschijnende buitenzool die de look helemaal compleet en af maakt.

Release info

Nog heel eventjes wachten, want op maandag 1 juni 2020 zal het paar droppen. De heerlijke SnakeSkin colorway op het prachtige Sky Force 3/4 model. Natuurlijk zal het paar dan droppen bij Nike en Nike retailers. Ze zullen dan verkrijgbaar zijn vanaf 110,- euro voor de dames en de heren. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Sky Force 3/4 'Snakeskin'

CW7074-100 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike