Upcoming

Nike SB zet door en creëert een nieuwe colorway voor een iconisch model

2 oktober 2019 13:30
Nike SB zet door en creëert een nieuwe colorway voor een iconisch model

Sinds de afgelopen paar maanden heeft Nike SB ervoor gezorgd dat de Nike SB Dunk Low Pro weer helemaal terug is. Hoewel hij onder de wat oudere generatie nog steeds ontzettend populair is, moest de nieuwe generatie haar liefde voor het model nog vinden. Dat heeft natuurlijk niet lang geduurd.

Ben-G en Piet Parra zijn van die personen die hier een ongelooflijke bijdrage aan hebben geleverd. In juli kwam natuurlijk Piet Parra met een ijzer sterke colorway van de Nike SB Dunk Low. Ben-G Released zijn colorway op 5 oktober 2019. Deze colorways worden misschien wel gezien als de grondleggers van deze nieuwe liefde. Nu er weer een nieuwe colorway is verschenen van het model zijn er natuurlijk hoge verwachtingen en daar gaat Nike SB natuurlijk aan voldoen.

Nike SB Dunk Low Pro ‘Green’ | BQ6817-300

Ditmaal hebben ze gekozen voor en subtiele colorway die toch een ijzersterk uiterlijk heeft. De gehele body van de sneaker heeft een zachte kleur groen. Voor het materiaal hebben ze gekozen voor een stevige suède stof die perfect aansluit op de kleur van de sneaker. Daarnaast hebben ze het Nike logo op de heel en de Swoosh op de zijkant van de sneaker een witte kleur gekregen. Om het af te maken hebben ze ten slotte een gumsole aangebracht onder deze sterke colorway.

We verwachten dat deze colorway ergens dit jaar nog gereleased gaat worden. Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer dit precies zal gebeuren. Daarnaast verwachten we dat hij de standaard kostprijs van €95,- mag ontvangen. Ben jij een groot van dit model of vind je de colorway er gewoon fantastisch uitzien, houd onze website dan goed in de gaten voor meer informatie.


Nike SB Dunk Low Pro 'Jade Horizon'

BQ6817-300 · Prijs vanaf €336,-

Naar alle aanbieders
Nike SB
Nike SB
Nike SB
Images by: Nike

The Turnover