Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ heeft een releasedatum gekregen

30 maart 2020 20:16
De Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ heeft een releasedatum gekregen

UPDATE: Helaas moeten we toch nog langer wachten op de Nike SB Dunk Mid ‘Griffey’. De sneakers is namelijk uitgesteld zonder nieuwe release datum!


Kort geleden doken er foto’s op van een nieuwe colorway op de Nike SB Dunk Mid Pro. Het is niet zomaar een colorway, maar een colorway die is geïnspireerd op de Air Griffey Max 1 ‘Freshwater’. Op woensdag 1 april 2020 zal de sneaker gereleased worden.

Zoals we al zeiden is de colorway geïnspireerd op de Air Griffey Max 1 ‘Freshwater’. Dit was de eerste signature sneaker van niemand minder dan de Amerikaanse oud honkbalspeler, Ken Griffey Jr. In 1996 werd de sneaker voor het eerst uitgebracht. De sneaker werd ontworpen door niemand minder dan Tracy Teague. Ze werden voor het eerst geretroed in 2009 en zijn vervolgens vaak gereleased.

Nike SB Dunk Mid Pro ‘Griffey’ | CV5474-001

De basis van de sneaker is verwerkt in een blauwgroene tint met hier overheen zwarte overlays. Op de zijkanten zijn natuurlijk de kenmerkende Swooshes te vinden die zijn verwerkt in een witte kleur. Ook de Swoosh op de toebox heeft een witte kleur gekregen. Als we kijken naar de strap die over de veters heen loopt zien we hierop ’58’ staan en een mini-swoosh die is verwerkt in een blauwgroene kleur. Verder heeft de sneaker witte veters gekregen en is er op de tong Nike SB branding te vinden. Onder het bovenwerk loopt een zwarte mid- en outsole om de sneaker af te maken.

Woensdag 1 april 2020 zal de sneaker releasen via Caliroots. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €115,-. Voor meer informatie kan je onze Releasekalender checken. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Nike SB Dunk Mid 'Griffey'

CV5474-001 · Prijs vanaf €221,-

Naar alle aanbieders
SB Dunk Mid Pro
SB Dunk Mid Pro
SB Dunk Mid Pro
Images by Caliroots