Skip to content
Upcoming

Civilist en Nike SB komen met een exclusieve Dunk Low

7 mei 2020 14:02
Civilist en Nike SB komen met een exclusieve Dunk Low

2020 is het jaar van de Nike SB Dunk Low. Het model is al talloze keren2020 is het jaar van de Nike SB Dunk Low. Het model is al talloze keren uitgekomen en we krijgen bijna wekelijks nieuwe releases in onze releasekalender. Een van deze nieuwe releases is deze safari achtige Nike SB Dunk Low in samenwerking met Civilist.

Zoals we gewend zijn van Nike werken ze vaak samen met merken om een bepaalde sneaker te ontwerpen. Vaak is dna het geval dat een bepaald model een flitsende colorway krijgt. Het Duitse Civilist brengt het idee van samenwerken echter naar een compleet nieuwe level. Civilist werkt namelijk niet alleen samen op een bepaalde sneaker, nee de hele winkel is in samenwerking met Nike SB. Alles wordt samen met Nike SB gedaan en zo krijgt de winkel een talloze reeks aan exclusieve Nike SB releases.

Om de winkel nog eens wat extra in het daglicht te zetten hebben de twee partijen besloten een exclusieve Nike SB Dunk Low x Civilist sneaker te ontwerpen. Het model is gebaseerd op de ouderwetse safari print en komt in de kleuren zwart en wit. De colorway lijkt gebaseerd op de iconische ‘Elephant’ colorway van Atmos. Naast het monotone bovenwerk hebben ze wle besloten een kleurrijke bleach insole te maken. Deze is gemaakt van oranje, rood en paars.

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend van deze release. Houd daarom de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze release. De kans is groot dat hij wel uit zal komen bij Nike.com

Civilist
Civilist