Skip to content
Upcoming

Nike SB Dunk Low ‘Pine Green’ // coming soon

20 juni 2019 14:27
Nike SB Dunk Low ‘Pine Green’ // coming soon

In een ‘sneakerwereld’ vol nieuwe ideeën is het altijd tof als er ook wat oudere concepten worden terug gehaald. Zo komt Nike SB nu met de Dunk Low ‘Pine Green’ als aanvulling van de J-Pack series.

Vanaf 2005 brengt Nike SB regelmatig een Dunk uit met de kenmerkende ‘J-Pack’ color-blocking. Eerder zagen we al de 2005 ‘Royal’, de 2011 ‘Neon’ en de 2014 ‘Bred’ colorways. Deze colorways zijn nu wel verkrijgbaar op sites zoals StockX. Aan deze lijst is dus nu de ‘Pine Green’ colorway toegevoegd.

Afbeelding: StockX

Nike SB Dunk Low J-Pack ‘Pine Green’

Wat maakt deze serie dan zou uniek? De color-blocking die bekend is van de originele Air Jordan 1 waarbij de toebox en de Swoosh in een bepaalde kleur is. Ook zijn de veters en de outsole in dezelfde kleur, bij de nieuwe colorway is dat dus de ‘Pine Green’. Dit keer is er gekozen voor suède als materiaal, enkel zijn de Swoosh en toebox van leer gemaakt.

De Nike Dunk Low J-Pack ‘Pine Green’ is al uitgekomen bij Premier voor $90, en niet geheel onverwacht is die direct uitverkocht. De verwachting is dat de Dunk de aankomende periode ‘onverwachts’ zal uitkomen bij skateshops in Europa. Wanneer er meer duidelijk is over deze release zullen we dit weer melden!

Nike SB Dunk Low Pro J-Pack 'Pine Green'

BQ6817-005 · Prijs vanaf €410,-

Naar alle aanbieders
 Dunk Low Pine Green Side
 Dunk Low Pine Green Front
 Dunk Low Pine Green Back
 Dunk Low Pine Green Up
 Dunk Low Pine Green Bottom
 Dunk Low 'Pine Green' Detail
Afbeeldingen: Premier