Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ komt uit in mei

5 april 2020 20:54
De Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ komt uit in mei

De laatste paar maanden zijn Nike Sb en de Dunk Low compleet on-fire. Met de terugkomst van vele oude colorways is de hype rondom de Nike SB Dunk Lows weer net zo heet als in 2006. Naast de terugkomst van oude colorways is Nike SB ook druk bezig met het uitbrengen van nieuwe colorways, zoals deze Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’. 

Het is overduidelijk dat subtiele colorways op de Nike SB Dunk Low perfect passen. Een ouderwetse three-tone colorway zien we daarom ook verschijnen op deze Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat de goud-gele kleur uitgevoerd is in een boterzacht suède materiaal. De witte panelen, die veelal er onder liggen, zijn gemaakt van leer.

Een opvallend detail is toch wel het materiaal wat gebruikt is voor de swoosh en de heel-cap. Zo te zien wordt er namelijk gebruik gemaakt van lakleer, een materiaal wat we niet al te vaak zien op een Nike SB Dunk Low. In dit geval hebben ze wel gebruik gemaakt van de klassieke Nike SB Dunk Low tongue. Met een extra dikke padding zorgt deze variant ervoor dat sneakers beter blijven zitten. Naast de performance kant geeft het ook nog eens een toffe look.

Het ziet ernaar uit dat deze Nike SB Dunk Low ‘Laser Orange’ uit zullen komen in mei. We hebben echter nog geen vaste releasedatum. Houdt in de tussentijd de Sneakerjagrs Releasekalender in de gaten voor het laatste sneakernieuws en eventuele updates over deze release.

‘Laser Orange’
‘Laser Orange’

‘Laser Orange’