Skip to content
Upcoming

Nieuwe Nike SB Dunks zijn opgedoken

13 oktober 2020 19:33
Nieuwe Nike SB Dunks zijn opgedoken

Elke maand zien we wel een nieuwe Nike SB Dunk Low release voorbij komen, de dunk hype is er dus nog steeds. Nu zijn er nieuwe beelden van een gloednieuw Nike SB Dunk die enorm veel op de ‘Shadow’ colorway lijkt die eerder dit jaar uit kwam.

In 2002 werd Nike Skateboarding opgericht waarmee de sneaker cultuur werd veranderd. De eerste releases van de Nike SB Dunk Low waren in samenwerking met Chocolate en Zoo York. Professionele skateboarders zoals Gino Lanucci, Reese Forbes, Danny Supa en Ruchard Mulder kregen allemaal hun eigen colorway op de Nike SB Dunk Low. Kort na deze releases ging Nike SB een sneaker uit brengen met skate winkel Supreme. Samen brachten de twee de Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Cement’ uit. De sneaker werdt bekleed met een olifanten print was genomen was van de Air Jordan 3. Deze sneakers is nog steeds een all time grail van vele sneakerheads.

Nike SB Dunk Low ‘Mulder’ reclame

Nike SB Dunk Low

De basis van de sneaker is gemaakt van getrommeld leer waarbij de toebox licht grijs is en de midfoot en hiel zwart. Deze grijs kleur is terug te vinden op de Swoosh, veters, sokliner en outsole. De Nike branding is geplaatst in het grijs op de hiel en tong. Onder het bovenwerk zit een witte midsole om zo de sneaker af te ronden.

Een releasedatum voor de sneaker is nog niet bekend en zullen wij even af moeten wachten op meer informatie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

 Nike SB Dunk Low
 Nike SB Dunk Low
 Nike SB Dunk Low
Images by Sneakerjamz