Skip to content
Upcoming

Nike SB Blazer X Frog Skateboards voegt kikker toe

13 maart 2019 15:44
Nike SB Blazer X Frog Skateboards voegt kikker toe

Frog Skateboards werkt samen met Nike SB om een speelse sneaker uit te brengen op de iconische SB Blazer. Het ontwerp heeft verschillende nieuwe elementen die wij nog niet eerder hebben gezien. De releasedatum van deze speelse sneaker is op zaterdag 16 maart.

De Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid QS heeft een compleet ander ontwerp dan dat we gewend zijn. Normaal gesproken heeft de Nike SB Blazer een one colorway, maar hier komt verandering in. De samenwerking met Frog Skateboards levert een bijzonder resultaat op. Frog Skateboards is opgericht in 2015 door Chris Millic en Jesse Alba. Ze voegen voornamelijk aparte en gekke illustraties/tekeningen toe aan producten. Dit waren hoofdzakelijk kleding en accessoires. Door de combinatie van deze samenwerking geeft dit een bijzonder nieuw ontwerp. De sneaker is helemaal geïnspireerd op de omgeving van de kikker. Dit zie je aan de kleuren en illustraties.

De speelse sneaker is uitgevoerd in lichtgroene tinten. Het oog valt natuurlijk gelijk op de geborduurde stoffe-kikker die uit de bovenkant van de Nike Swoosh komt. De naam “Frog” is groot uitgeschreven op de hiel. Andere details zie je op de veters. De veters hebben een basis van wit met ontelbaar veel lieveheersbeestjes. Het lieveheersbeestje zie je ook weer terug komen aan de achterkant op de midsole. De midsole van de sneaker is wit waardoor alles in balans blijft.

De releasedatum van de sneaker is op zaterdag 16 maart. Benieuwd waar je deze iconische sneaker kan bemachtigen? Check dan snel de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid Qs

AH6158-300 · Prijs vanaf €282,-

Naar alle aanbieders
Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid QS
Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid QS
Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid QS
Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid QS
Nike SB X Frog Skateboards Zoom Blazer Mid QS
Images by bonkers-shop & unheardof